Τι είναι και πώς χρησιμοποιείς το Facebook Quiet Mode

Το Facebook έκανε διαθέσιμο ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Quiet Mode” και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να περνούν λιγότερο χρόνο στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο.

Τι κάνει το νέο χαρακτηριστικό

Όταν το Quiet Mode του Facebook είναι ενεργό, το περιβάλλον της εφαρμογής καλύπτεται από μία fullscreen ειδοποίηση, η οποία ευθαρσώς λέει στον χρήστη ότι έχει αφιερώσει Χ ώρες και Υ λεπτά στο app.

Επίσης, το mode αυτό απενεργοποιεί τις περισσότερες

ειδοποιήσεις που στέλνει η εφαρμογή στο κινητό του χρήστη. Για παράδειγμα, οι ειδοποιήσεις που αφορούν θέματα ασφάλειας του λογαριασμού συνεχίζουν να εμφανίζονται κανονικά, αλλά γίνεται απόκρυψη όσων έχουν σχέση με νέες δημοσιεύσεις.

Σε περίπτωση που θες να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή, μπορείς απλά να πατήσεις το “Manage “Quiet Mode” και να το απενεργοποιήσεις.

Πώς ενεργοποιείς το Quiet ModeΑρχικά, πατάς το κουμπί του μενού και από το “Settings & Privacy” μπαίνεις στο “Your Time on Facebook”.

Έπειτα, ενεργοποιείς τον διακόπτη δίπλα στο “Quiet Mode”.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να επιλέξεις για πόση ώρα θα μένει ενεργό το χαρακτηριστικό, έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις την αυτόματη ενεργοποίηση του, και να βάλεις το Facebook να σε ενημερώνει ότι ξεπέρασες συγκεκριμένο χρονικά όρια χρήσης.

Εσείς έχετε στη διάθεση σας το νέο χαρακτηριστικό;

Τι είναι και πώς χρησιμοποιείς το Facebook Quiet Mode - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα