Η Apple πουλάει 4 ροδάκια για το Mac Pro 699 δολάρια

Η Apple κυκλοφόρησε το προηγούμενο έτος το νέο και αναβαθμισμένο Mac Pro, ένα σύστημα το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ξεκινάει από τα $5.999. Ο υπολογιστής αυτός έρχεται με κανονικά ποδαράκια ωστόσο η Apple προσφέρει μέσα από το κατάστημα της το Mac Pro Wheels Kit αποτελούμενο από 4 ροδάκινα (καταλάθος το γράψαμε αλλά θα τον αφήσουμε γιατι έχει πλάκα!) με τιμή 699 δολάρια

Αμερικής.

Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν τον Mac Pro και ταυτόχρονα προσθέσουν στο πακέτο αγοράς τα ροδάκια τότε το κόστος για αυτά πέφτει μειώνεται στα 399 δολάρια Αμερικής.

Prob Display XDR

Μαζί με το Mac Pro κυκλοφορεί και η οθόνη Pro Display XDR με τιμή 5.000 δολάρια, αν σε αυτή θέλετε να προσθέσετε την βάση στήριξης η τιμή της είναι 999 δολάρια.

Mac Pro

Όσον αφορά το ίδιο το Mac Pro η πιο απλή έκδοση κοστίζει 5.999 δολάρια ενώ η έκδοση με τα κορυφαία δυνατά χαρακτηριστικά φτάνει το ποσό των 52.748 δολαρίων! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος επαγγελματίας θέλει να έχει την μέγιστη δυνατή εμπειρία χρησιμοποιώντας το οικοσύστημα της Apple θα χρειαστεί τουλάχιστον 12.697 δολάρια.

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει την πιο απλή έκδοση του Mac Pro, μία οθόνη Pro Display XDR και ένα Pro Stand καθώς και τα ειδικά ροδάκια που θα επιτρέψουν την εύκολη μετακίνηση του Mac Pro.

Η Apple πουλάει 4 ροδάκια για το Mac Pro 699 δολάρια - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα