Τα νέα της Apple για το 2020: Νέο high-end headset, ασύρματος φορτιστής και άλλα

Techblog.gr

Ο Ming-Chi Kuo είναι ένας γνωστός αναλυτής ο οποίος επικεντρώνεται στον Αμερικανικό κολοσσό Apple και εχθές αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για πιθανά νέα προϊόντα τα οποία θα φέρει η Apple μέσα στο 2020. Πιο συγκεκριμένα ο Kuo αναφέρθηκε στο iPhone 9 ή SE 2 όπως φημολογείται ότι θα λέγεται,

σε ένα νέο iPad Pro αλλά και σε MacBook μοντέλα με scissor keys. Αυτά τα προϊόντα θα συνοδεύσουν νέο high-end Bluetooth headset, ένας ασύρματος φορτιστής αλλά και το Ultra-Wideband tag.

Ultra-Wideband tag

Για το προϊόν αυτό υπήρχε αρκετή συζήτηση μέσα στο 2019 ωστόσο ο Αμερικανικός κολοσσός δεν παρουσίασε κάποια συσκευή η οποία θα ανταγωνιστεί τις Tile tracker συσκευές. Μέσω του Ultra-Wideband tag οι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν tags πάνω σε αντικείμενα για να τα εντοπίσουν εύκολα. Ο Kuo πιστεύει πως η Apple θα παρουσιάσει ένα τέτοιο προϊόν σύντομα.

Ασύρματος φορτιστής

Τον τρίτο μήνα του 2019, η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι ακυρώνει την κυκλοφορία του ασύρματου φορτιστή. Πιο συγκεκριμένα η Apple δήλωσε ότι το AirPower δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στα υψηλά στάνταρ της εταιρείας. Το AirPower ήταν το προϊόν μέσω του οποίου ο χρήστης μπορούσε να φορτίζει ταυτόχρονα τρεις συσκευές και αυτές δεν είναι άλλες από το iPhone, Apple Watch καθώς και τα AirPods.

Ο Kuo δεν αποκαλύπτει καμία πληροφορία για αυτόν τον ασύρματο φορτιστή μικρότερου μεγέθους και δεν γνωρίζουμε καθόλου αν το “μικρότερο μέγεθος” σημαίνει απαραίτητα ότι θα απευθύνεται μόνο σε ένα από τα τρία προϊόντα που μπορούν να φορτίσουν ασύρματα.

High-end Bluetooth ακουστικά

Από το 2018 δεν υπήρχε καμία αναφορά για κάποιο Apple-branded προϊόν στην κατηγορία των headset. Ωστόσο, ο Kuo πλέον φέρνει ξανά στην επιφάνεια αυτήν την φήμη και υποστηρίζει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα ζευγάρι over-ear ακουστικά τα οποία θα διαφέρουν σημαντικά από τα AirPods.

Δεδομένου όμως ότι η Beats, θυγατρική της Apple, κυκλοφόρησε τα Beats Solo Pro το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι νέα χαρακτηριστικά θα φέρουν τα ακουστικά.

iPad, MacBook και iPhone 9

Τέλος, ο Kuo αναμένει η Apple να ανανεώσει το iPad Pro και να κυκλοφορήσει ένα νέο MacBook Air και MacBook Pro στις 13 ίντσες με scissor keys. Φυσικά, αναφέρθηκε και στο iPhone 9 ή SE 2 για το οποίο έχουμε ακούσει πολλά το προηγούμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα