iPhone 11: Το καλύτερο σε πωλήσεις Apple smartphone την περίοδο των γιορτών

Techblog.gr

Σε γενικές γραμμές τα iPhone 11 απέδειξαν ότι οι καταναλωτές προσανατολίζονται στην αγορά πιο οικονομικών συσκευών. Η Apple αποκάλυψε ότι η βασική έκδοση των τελευταίων της flagships ήταν και παραμένει το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone της εταιρείας.

Τα iPhone 11 βοήθησαν στις πωλήσεις

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας με έδρα το Cupertino, Tim

Cook, το iPhone 11 ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone της εταιρείας κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριμήνου του 2019. Επιπλέον, η βασική έκδοση των 11 παρέμεινε το top selling smartphone και το πρώτο τρίμηνο του 2020, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ο Tim Cook, σημείωσε ότι και τα τρία μοντέλα της τελευταίας σειρά smartphone της εταιρείας αποτέλεσαν τα πιο δημοφιλή iPhone κατά τη διάρκεια όλου του τριμήνου. Η βασική έκδοση παρέμενε το κορυφαίο smartphone κάθε εβδομάδας, ξεπερνώντας ακόμη και το πιο οικονομικό iPhone XR.

Επιπλέον, ο Tim Cook πρόσθεσε ότι το iPhone 11 έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και στην κινέζικη αγορά. Κατά τη διάρκεια του ίδιου τριμήνου, μεταξύ των πέντε καλύτερων σε πωλήσεις smartphones τα τρία ανήκαν στον τεχνολογικό κολοσσό.

Αν και τα ακριβή νούμερα δεν έχουν αποκαλυφθεί, η Apple αναφέρει ότι τα κέρδη της από τα iPhone ήταν 56 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής. Κάτι που μεταφράζεται σε 8% αύξηση ανά έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα