Τα iPhone 8 εμφανίζουν πρόβλημα στην πλακέτα και η Apple τα επισκευάζει δωρεάν

13:11 1/9/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Apple έκανε διαθέσιμο το πρόγραμμα επισκευής όσων iPhone 8 εμφανίζουν πρόβλημα στην πλακέτα, για όσες συσκευές έχουν πουληθεί από το Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και το Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με την Apple, το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε μια μικρή ποσότητα iPhone 8 που έχουν ελαττωματικές πλακέτες από την κατασκευή τους και πουλήθηκαν σε Κίνα,

Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ιαπωνία, Μακάου, Νέα Ζηλανδία και Η.Π.Α, ενώ το “θετικό” σε αυτό το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν εμφανίζεται στα iPhone 8 Plus και iPhone X, κάτι που θα προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Το νέο πρόγραμμα επισκευής έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Apple όπου οι χρήστες επιλέγουν την περιοχή τους και πληκτρολογούν το serial number το οποίο βρίσκεται στο μενού των ρυθμίσεων στην επιλογή “About, για να διαπιστώσουν εαν η συσκευή τους έχει την ελαττωματική πλακέτα, καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που εντοπιστεί πρόβλημα.

Τα iPhone 8 με το πρόβλημα στην πλακέτα κάνουν επανεκκίνηση μόνα τους σε τυχαίες στιγμές, κολλάνε εντελώς και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ενώ άλλα δεν ενεργοποιούνται και μένουν σβηστά, ενώ για να επισκευαστούν, η Apple τονίζει πως θα πρέπει να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να εμποδίζει την επισκευή. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα να επισκευαστεί αυτό και μετά να προχωρήσει η διαδικασία για την αλλαγή της πλακέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα