Τα iPhone 12 λέγεται ότι θα ενσωματώνουν τα πιο προχωρημένα 5G chip

Techblog.gr

Η Apple κυκλοφόρησε τα δικά της flagship smartphone στην αγορά και παρόλο που τα νέα iPhone έχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά δεν έχουν υποστήριξη του νέου δικτύου 5G. Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, τα iPhone 12 ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζονται θα έχουν τα

πιο προχωρημένα 5G chip της αγοράς. Επιπλέον, η πηγή υποστηρίζει ότι το 5G θα υποστηρίζεται από κάθε iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2020. Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple έχει κλείσει συμφωνία με την Qualcomm για να προμηθευτεί τα 5G modem για τα smartphone του 2020.

Παρά την συμφωνία όμως της Apple με την Qualcomm, υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανικός κολοσσός ετοιμάζει το δικό του 5G modem το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στο A Bionic SoC της εταιρείας. Αυτό το in-house 5G modem της Apple θα μπορούσε να είναι έτοιμο για τα iPhone του 2022 αυτό όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Όσον αφορά τώρα το A14 Bionic SoC της Apple πηγές υποστηρίζουν ότι αυτό θα βασίζεται στην διαδικασία των 5nm της TSMC.

Τέλος, ο ερχομός του 5G στα iPhone αναμένεται να εκτοξεύσει τα κέρδη της Apple το 2020. Το ίδιο θα μπορούσε να είχε συμβεί και φέτος πιθανόν όμως η Apple να θεωρεί ότι το 5G δεν είναι τόσο απαραίτητο αυτήν την στιγμή καθώς δεν υπάρχει η κατάλληλη κάλυψη του δικτύου από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όπως ακριβώς θεωρούν και άλλες εταιρείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα