Τα Pixel 5 και 4a 5G έρχονται στις 8 Οκτωβρίου, ένα από τα δύο με οθόνη 120Hz;

19:02 6/8/2020 - Πηγή: TechBlog

Αφού ο καπνός από την παρουσίαση του οικονομικού Pixel 4a έχει πλέον καθαρίσει, νέες πληροφορίες έρχονται για τις επερχόμενες συσκευές της σειράς, καθώς και για το πότε θα κυκλοφορήσουν και μάλιστα από διαρροή, για ακόμα μία φορά, από την ίδια τη Google.

Ένα μέλος της ιστοσελίδας 9to5Google εντόπισε μία μικρή λεπτομέρεια στη σελίδα ανακοίνωσης του Pixel 4a στο επίσημο blog της Google. Όπως μάθαμε και εμείς μέσω της

σελίδας, έτσι η Google γνωστοποίησε πως τα Pixel 5 και Pixel 4a 5G θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Όμως, η γαλλική ιστοσελίδα ήταν ακόμα πιο συγκεκριμένη, καθώς ανέφερε πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου του 2020, αν και πλέον έχει διαγραφεί το επίμαχο σημείο από την ανακοίνωση.

Επίσης, ο γνωστός leakster Ross Young έκανε μία αποκάλυψη μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter. Ο ίδιος δηλώνει πως μία από τις επερχόμενες 5G συσκευές θα έχει οθόνη 6,67 ιντσών, την οποία θα προμηθεύουν οι Samsung Display και ΒΟΕ και θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το περίεργο είναι ότι μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε τίποτα για τόσο μεγάλη συσκευή της σειράς, αλλά στο teaser η Google όντως δείχνει μία από τις δύο συσκευές να είναι ψηλότερη.

Όμως, η ψηλότερη συσκευή φαίνεται να είναι της οικονομικής σειράς, καθώς μοιάζει να είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, ενώ η αριστερή συσκευή που είναι στην πλευρά του αριθμού 5 μοιάζει να είναι η μικρότερη συσκευή σε σχέση με τις δύο. Μάλλον δε γνωρίζουμε πολλά σε σχέση με τις επόμενες συσκευές, ενώ αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα