Η Samsung θα προσφέρει “έως τρεις γενιές αναβαθμίσεων” στα flagship της

17:21 6/8/2020 - Πηγή: TechBlog

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πλατφόρμας του Android είναι τα updates των κατασκευαστών, καθώς η Google δίνει τρεις μεγάλες αναβαθμίσεις στις συσκευές της σειράς Pixel, αλλά σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές μένουν στις δύο. Όπως φαίνεται, η Samsung κάνει το μεγάλο βήμα.

Στο τέλος του χθεσινού Unpacked 2020 υπήρξε μία υπόσχεση από την εταιρεία

που θα χαροποιήσει τους κατόχους των συσκευών της. Όπως ανακοίνωσε η Samsung, η εταιρεία υπόσχεται να προσφέρει αναβαθμίσεις στο OS των συσκευών της “έως και τρεις γενιές”, με την αρχή να γίνεται με τα Galaxy Note 20 και Note 20 Ultra. Όμως, λίγο αργότερα μάθαμε ότι η εταιρεία θα υποστηρίξει και τις σειρές Galaxy S10 και Galaxy Note 10, χάρη στην ιστοσελίδα XDA-Developers, οπότε και αυτά αναμένονται να λάβουν έως και “τρεις γενιές αναβαθμίσεων”.

Το τι θα γίνει με τη σειρά A της εταιρείας είναι ένα ακόμα θέμα, καθώς η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση πάνω στις υπόλοιπες σειρές της. Η παραπάνω ανακοίνωση αφορά της συσκευές των σειρών S, Note και Z. Επίσης, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το αν θα συμπεριληφθούν και τα tablet της εταιρείες, όπως τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+ που ανακοινώθηκαν χθες.

Keywords
Τυχαία Θέματα