Samsung Galaxy S20: Χαμηλές πωλήσεις λόγω του κορονοϊού

Techblog.gr

Η Samsung κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα την σειρά Galaxy S20, η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα. Τα φθηνό Galaxy S20, το S20 Plus που κατατάσσεται ενδιάμεσα και το κορυφαίο Galaxy S20 Ultra το οποίο χαρακτηρίζεται εκτός από high-end χαρακτηριστικά και από υψηλή τιμή. Πληροφορίες τώρα που προέρχονται από την Νότια Κορέα,

δείχνουν πωλήσεις που απογοητεύουν, και δυστυχώς για την Samsung για αυτό οφείλεται η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Σήμερα μόνο επιβεβαιώθηκαν 256 νέα κρούσματα του ιού, γεγονός που ωθεί τους καταναλωτές να μείνουν στο σπίτι τους. Ουσιαστικά, αυτό συμβαίνει σε αρκετές χώρες του πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας και της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές οι πωλήσεις των Galaxy S20 είναι κατά 50% λιγότερες την πρώτη ημέρα σε σχέση με το Galaxy S10 που κυκλοφόρησε πριν από έναν χρόνο.

Η Samsung ακύρωσε ένα δεύτερο event που ετοίμαζε για να προωθήσει τα νέα της flagship smartphone με αποτέλεσμα, όλο το μάρκετινγκ να πάει πίσω. Προς το παρόν, οι πωλήσεις των Galaxy S20 φημολογείται ότι ανέρχονται στα 70.800 κομμάτια ενώ το ίδιο διάστημα πέρυσι η Samsung κατάφερε να προωθήσει στην αγορά τουλάχιστον 140.000 κομμάτια της σειράς S10. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Note 10 που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο έφτασαν τις 220.000 πωλήσεις την πρώτη ημέρα.

Οι πωλήσεις των Galaxy S20 πιθανόν θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα, βέβαια αυτό προϋποθέτει την υποχώρηση του κορονοϊού, ο οποίος έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα