Όλα τα επόμενα OnePlus smartphones θα έχουν οθόνη 90Hz Fluid AMOLED

Techblog.gr

Η OnePlus από την κυκλοφορία του OnePlus 7 Pro προχώρησε στην τοποθέτηση ενός ισχυρότερου AMOLED display το οποίο έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Χθες, η εταιρεία παρουσίασε το OnePlus 7T, ένα νέο smartphone το οποίο ενσωματώνει Fluid AMOLED display στις 6.55 ίντσες, υποστηρίζει HDR10+ με μέγιστο brightness τα 1.000 nits και ίδιο ρυθμό ανανέωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον

co-founder της εταιρείας, Carl Pei, τα OnePlus smartphone από εδώ και στο εξής θα ενσωματώνουν το ίδιο Fluid AMOLED display. Το κύριο χαρακτηριστικό του panel είναι ο ρυθμός ανανέωσης στα 90Hz ωστόσο η OnePlus εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του software και του hardware με αποτέλεσμα η απόκριση των touches να είναι 38% ταχύτερη σε σχέση με άλλα Android smartphone.

Επιπλέον, η OnePlus συνεργάστηκε με την Qualcomm ώστε να βεβαιωθεί ότι το hardware που προμηθεύεται από αυτήν θα μπορεί να υποστηρίξει πλήρως αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης χωρίς κανένα πρόβλημα. Σημαντικό είναι επίσης ότι το σύστημα αναγνωρίζει πότε χρειάζεται να αυξηθεί η δύναμη του CPU ώστε το UI να παραμείνει το ίδιο smooth.

Keywords
Τυχαία Θέματα