Τα νέα TV monitors της LG προσφέρουν υψηλή απόδοση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας

09:00 27/9/2019 - Πηγή: Xblog

Η LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία γκάμα από monitors με προηγμένα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό, διευρύνει τη σειρά TV monitors με τα νέα μοντέλα 28TL520V-PZ, 24TL520V-PZ, 28TL510V-PZ, 24TL510V-PZ, 28TL510V-WZ, και 24TL510V-WZ, που συνδυάζουν λειτουργίες τηλεόρασης και οθόνης υπολογιστή σε ένα προϊόν.

Τα νέα

TV monitors διαθέτουν HD ανάλυση, χάρη στην οποία οι χρήστες απολαμβάνουν ρεαλιστική ποιότητα εικόνας με μοναδική χρωματική ακρίβεια, ακόμα και από ευρεία γωνία θέασης. Παράλληλα, είναι προσαρμοσμένα ειδικά για gaming, προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, καθώς με τη λειτουργία Black Stabilizer βελτιώνεται η ορατότητα ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία, με αποτέλεσμα οι gamers να μπορούν να εντοπίσουν πιο εύκολα τους εχθρούς. Επίσης, με το DAS Mode, αποτρέπονται οι καθυστερήσεις (input lag) και έτσι η εμπειρία του παιχνιδιού αναβαθμίζεται.

Επιπλέον, με τις νέες TV οθόνες της LG, οι χρήστες απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές χωρίς περιορισμούς, χάρη στη λειτουργία Cinema που φωτίζει ακόμα και τις πιο σκοτεινές σκηνές. Ταυτόχρονα, με τα 2 στερεοφωνικά ηχεία 5 W που ενσωματώνουν, οι ταινίες και τα παιχνίδια γίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικά και συναρπαστικά, χωρίς να χρειάζεται να τοποθετηθεί κανένα επιπλέον ηχείο κοντά στην οθόνη. Ακόμη, διαθέτουν τη λειτουργία Flicker-Safe που συμβάλλει στην προστασία των ματιών του χρήστη από το εξαντλητικό τρεμόπαιγμα. 

Τέλος, οι συγκεκριμένες οθόνες συμβάλλουν στην διακόσμηση του εκάστοτε χώρου, χάρη στην επιτοίχια τοποθέτησή τους, ενώ η βάση ArcLine που παρέχει σταθερότητα και εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση, ολοκληρώνει τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους.

Συντάκτης: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα