Οι iFans αφήνουν το iPhone για χάρη του μεγαλύτερου Galaxy S5 (26% Αγγλία)

13:03 2/7/2014 - Πηγή: TechBlog

Μάλλον η παρακάτω είδηση δεν είναι πολύ ευχάριστη για την Apple καθώς σημαντικός αριθμός πρώην iFans στη Μεγάλη Βρετανία που βαρέθηκε να περιμένει για ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη, μετακινήθηκε στη Samsung και τη φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S5 που προσφέρει ήδη τη μεγαλύτερη οθόνη.

Οι αριθμοί λένε ότι το 26% των νέων

χρηστών του Samsung Galaxy S5 προέρχεται από πρώην κατόχους iPhone. Αυτή είναι πολύ σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το περσινό ποσοστό που ήταν στο 12%. Στην Ευρώπη το ποσοστό είναι στο 17% σε αντίθεση με τις ΗΠΑ όπου έχει τους πιο πιστούς χρήστες της Apple με το ποσοστό των όσων την αφήνουν για τη Samsung να είναι μόλις στο 8%.

Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι στη Μ. Βρετανία το Galaxy S5 βρίσκεται πίσω σε πωλήσεις σε σύγκριση με το iPhone 5c και iPhone 5s. Το 11.1% της αγοράς (στην Αγγλία) ανήκει στο iPhone 5c, άλλο ένα 11% στο iPhone 5s και 9% στο Samsung Galaxy S5. Όμως η Samsung έχει μια ακόμη συσκευή στο top 5, το Samsung Galaxy S4 ενώ η πεντάδα κλείνει με το Motorola Moto G με 6%.

Αν και σε κάποιους δεν αρέσει η τάση στην αύξηση των ιντσών της οθόνης, αυτό φαίνεται να είναι το trend. Εσείς θα αλλάζατε το iPhone σας για το μεγαλύτερο Samsung Galaxy S5 ή κάποιο άλλο;

Πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα