Dota Underlords: Το νέο παιχνίδι της Valve για iOS και Android

Techblog.gr

Το Dota Underlords είναι το νέο card style παιχνίδι της Valve για το iOS και το Android. Το Underlords μοιάζει πάρα πολύ με το Auto Chess mode που κυκλοφόρησε η Valve για

το Dota 2.

Ο παίχτης πρέπει να στήσει τα πιόνια του ( τους ήρωσες δηλαδή ) στο ταμπλό και η αυτόματη μάχη θα ξεκινήσει μετά απο λίγο. Ο νικητής κερδίζει χρήματα και αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για το αμέσως επόμενο round. Οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν τις κάρτες στο ταμπλό με όποιον τρόπο θέλουν και μπορούν να ενώσουν ίδιες κάρτες μεταξύ τους ώστε να γίνουν πιο ισχυρές.

Οι ήρωες του παιχνιδιού δεν διαφέρουν εμφανισιακά με αυτούς από το πασίγνωστο MOBA game, Dota 2, έχουν όμως διαφορετικές δυνάμεις.

Το νέο παιχνίδι της Valve βρίσκεται σε beta έκδοση και μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν μέσω του Play Store και App Store. Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει crossover λειτουργία που σημαίνει ότι αν ξεκινήσετε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι, μπορείτε να το συνεχίσετε από το κινητό σας.

Για να γίνει το παιχνίδι πιο ελκυστικό, η Valve ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του πρώτου Battle Pass το οποίο θα φέρει την κατηγορία progression, cosmetics, custom boards και πολλά νέα feature.

Μαζί με όλα τα προηγούμενα η Valve θα προχωρήσει στην αλλαγή συγκεκριμένων ηρώων ώστε να προσθέσει νέους οι οποίοι θα επιτρέψουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα