Ο φορτιστής της Apple των 29W δε συνεργάζεται με το MagSafe Duo

Αν έχετε κάποιον αυθεντικό Apple φορτιστή των 29W και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε στο MagSafe Duo, δυστυχώς ατυχήσατε. Η εταιρεία ανέβασε μία νέα σελίδα υποστήριξης, όπου αναγράφει πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο, διπλό φορτιστή της, αλλά και τους φορτιστές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αν και η εταιρεία

επισημαίνει πως χρειάζεται φορτιστής Type-C με 20W ή παραπάνω, δυστυχώς για κάποιον λόγο ο USB-C φορτιστής των 29W δεν είναι συμβατός για το νέο αξεσουάρ MagSafe Duo. Από την άλλη, η Apple προτείνει το νεότερο μοντέλο των 30W, το οποίο αντικατέστησε το παλιό το 2018.

Η ιστοσελίδα MacRumors δοκίμασε να χρησιμοποιήσει τον φορτιστή των 29W, όμως είδε ότι μόνο η μία από τις δύο θέσεις έδινε φόρτιση. Μία λογική εξήγηση που δίνει η ιστοσελίδα είναι ότι μπορεί ο φορτιστής των 29W της Apple να μην προσφέρει τα απαραίτητα 5V/3A ή 9V/1.67A, όμως προς το παρόν δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση ότι αυτό είναι το θέμα.

Δυστυχώς, αν είχατε αγοράσει στο παρελθόν τον USB-C φορτιστή των 29W θα πρέπει να προμηθευτείτε κάποιον νεότερο για να αξιοποιήσετε το Apple MagSafe Duo.

Keywords
Τυχαία Θέματα