Ο Bumblebee των Transformers πρωταγωνιστεί σε δική του ταινία

Techblog.gr

Σύντομα έρχεται η νέα ταινία του Bumblebee απο την Paramount Pictures και μέχρι την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους μπορείτε να δείτε το trailer για να πάρετε μια ιδέα ενός διαφορετικού και ανανεωμένου Bumblebee σε σχέση με τις προηγούμενες φορές από τη συμμετοχή του στους Transformers.

Το

Bumblebee είναι μια ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα των Transformers. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Travis Knight και η Christina Hodson, οι ηθοποιοί είναι οι Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr, John Ortiz, Jason Drucker και Pamela Adlon. Είναι η πρώτη ταινία ζωντανής δράσης Transformers που δεν κατευθύνεται από τον Michael Bay, αν και εξακολουθεί να ενεργεί ως παραγωγός.

Η ταινία έλαβε θετικές κριτικές από τους κριτικούς, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στη δράση, τη πλοκή της ταινίας, καθώς και τη ρύθμιση και την αίσθηση της νοσταλγίας της δεκαετίας του 1980, ενώ οι περισσότεροι τον χαρακτήριζαν ως την καλύτερη δόση του franchise των Transformers. Το Bumblebee έκανε πρεμιέρα στο Βερολίνο στις 3 Δεκεμβρίου 2018 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα