Νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max: Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο

Techblog.gr

Αυτά είναι τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου με τιμή που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Θα είναι διαθέσιμα με χωρητικότητες 64GB, 256GB και 512GB και θα τρέχουν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος

iOS 12.

Τόσο το νέο iPhone Xs (5.8″) όσο και το νέο iPhone Xs Max (6.5″) έρχονται με οθόνη τεχνολογίας OLED Super Retina και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Ενσωματώνουν τον νέο εξαπύρηνο επεξεργαστή A12 Bionic ο οποίος είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm και γίνεται ο πρώτος επεξεργαστής αυτής της αρχιτεκτονικής που θα είναι διαθέσιμος σε smartphone.

Τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max διαθέτουν dual camera σε κάθετη διάταξη με βελτιωμένους φακούς στα 12MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, ρυθμιζόμενο βάθος πεδίου και βελτιωμένο True Tone flash, ενώ οι φωτογραφίες σε συνδυασμό με τη δυναμική του hardware αποδίδουν φωτογραφίες και video υψηλής ποιότητας.

Για πρώτη φορά σε iPhone υπάρχει η δυνατότητα χρήσης δύο καρτών sim και πρόκειται να γίνει με τη eSim για όλες τις αγορές με δυνατότητα dual sim-dual standby, ενώ η αγορά της Κίνας θα διαθέτει δυνατότητα χρήσης δύο physical καρτών sim.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα