Galaxy S10 με ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής;

Techblog.gr

Τα smartphone της σειράς Galaxy S είναι από τα πιο “καυτά” στην αγορά, με το επόμενο μέλος της σειράς, το επετειακό Galaxy S10, να φημολογείται πως θα θα είχε τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, και τις τελευταίες πληροφορίες να δείχνουν το αντίθετο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Samsung πραγματοποιεί ήδη δοκιμές στο Galaxy

S10 και πιο συγκεκριμένα, δοκιμάζει τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, εκεί δηλαδή που και τα προηγούμενα μοντέλα τον έχουν τοποθετημένο, όπως τα Galaxy S8, S9, Note 8 και Note 9, κάτι που αν ισχύει δεν αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους της τεχνολογίας.

Αυτό θα γίνει γιατί ορισμένοι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν ήδη ενσωματώσει αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη τους και ενδεχομένως ορισμένοι χρήστες που σκοπεύουν να αγοράσουν το επόμενο Galaxy S, να επιθυμούν να έχουν αυτό το χαρακτηριστικό διαθέσιμο στις συσκευές τους. Εκτός αυτού, η Samsung φημολογείται πως θα παρουσιάσει τρία διαφορετικά Galaxy S10 το 2019 και θα “ακολουθήσει” την Apple στο να κατασκευάσει δύο premium συσκευές και μια που θα είναι πιο οικονομική, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της Samsung για να δούμε τι μας επιφυλάσσει για το 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα