Μέσω Viber τα ενημερωτικά μηνύματα της Alpha Bank από 14 Οκτωβρίου

a

Εδώ και αρκετό καιρό η Alpha Bank, όπως και οι περισσότερες τράπεζες στην Ελλάδα, ενημέρωνε για νέες συναλλαγές, πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων μέσω ενημερωτικού SMS. Όμως, αν είστε χρήστης της εφαρμογής Viber, τότε έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ενημερώνεστε.

Συγκεκριμένα, μέσω ενημερωτικού μηνύματος που λάβαμε πριν λίγα λεπτά η Alpha Bank μας ενημερώνει ότι από 14 Οκτωβρίου 2020 και μετά όλα τα ενημερωτικά μηνύματα συναλλαγών καρτών θα αποστέλλονται κυρίως μέσω της εφαρμογής Viber. Αν κάποιος χρήστης δεν έχει smartphone ή δεν είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία Viber, τότε η τράπεζα θα συνεχίσει να τον ενημερώνει μέσω SMS, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Προς το παρόν δεν έχουμε λάβει κάποια αντίστοιχη ειδοποίηση από άλλες τράπεζες, οπότε αν σας ήρθε κάποιο ενημερωτικό SMS μπορείτε να μας το πείτε στα σχόλια. Πάντως, η εταιρεία δεν διευκρινίζει αν αυτό αφορά και τα SMS “myAlpha Code” για την πραγματοποίηση εισόδου στο e-banking μέσω PC, κάτι που θα περιμένουμε να μάθουμε σε μελλοντική ενημέρωση.

Μέσω Viber τα ενημερωτικά μηνύματα της Alpha Bank από 14 Οκτωβρίου - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα