Αυτά είναι τα αγαπημένα σας Android skin [Αποτελέσματα poll]

Όπως ανακοινώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, η νέα σεζόν του Techblog.gr περιλαμβάνει αρκετά νέα πράγματα, όπως εβδομαδιαία Throwbacks και Podcasts. Κάθε Σάββατο πρωί θα έρχεται νέα ψηφοφορία, με τα αποτελέσματα της να ανακοινώνονται την

Κυριακή. Την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς αργήσαμε, οπότε αφήσαμε το Poll όλη την εβδομάδα και αυτά είναι τα δικά σας αποτελέσματα:

Όπως βλέπουμε, από τις συνολικά 968 ψήφους το αγαπημένο Android Skin των αναγνωστών του Techblog.gr είναι το OneUI της Samsung με 26%, κάτι που δείχνει ότι η Samsung έχει πλέον αλλάξει τη γνώμη του κοινού ως προς το λειτουργικό της σύστημα, μετά τις κακές στιγμές της εταιρείας με το γεμάτο bloatware TouchWiz.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το OxygenOS της OnePlus με 19%, το οποίο θεωρείται εδώ και χρόνια από πολλούς ως η καλύτερη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος Android, προσφέροντας τα βασικά του Stock αλλά με αρκετές παραμετροποιήσεις από την OnePlus.

Τη τελική τριάδα συμπληρώνει το MIUI, το οποίο είναι αρκετά μακριά από το Stock Android και πιο πολύ φέρνει στο iOS, όμως η απλότητα που προσφέρει, μαζί με τα όμορφα animations αλλά και την υποστήριξη ακόμα και παλαιών συσκευών (αν και όχι τόσο γρήγορα) είναι μερικά από τα στοιχεία που έχουν πείσει τους κατόχους Xiaomi/Redmi/Poco συσκευών.

Στην τέταρτη θέση βλέπουμε το Stock Android των Pixel, κάτι που δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς ναι μεν σαν λειτουργικό είναι όντως από τα καλύτερα, αλλά τα Pixel δεν είναι κινητά για όλους. Στην πέμπτη θέση έρχεται το EMUI της Huawei, το οποίο μοιάζει αρκετά με το MIUI, όμως η Huawei έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο design, αν και χωρίς Υπηρεσίες Google Play.

Android One και LG UX είχαν από 6% και 2% αντίστοιχα, ενώ τα Zen UI, Color OS και Realme UI είχαν από 0%, κάτι λογικό από τη στιγμή που δε δημιουργήθηκαν με στόχο την αγορά της Ευρώπης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για τις ψήφους και ετοιμαζόμαστε αύριο για νέο Poll

Αυτά είναι τα αγαπημένα σας Android skin [Αποτελέσματα poll] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα