Κατάπιε στον ύπνο του AirPod κι αυτό δούλευε από το στομάχι του

11:04 7/5/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Ένας άντρας από την Ταϊβάν, κατάπιε στον ύπνο του το Airpod του κι έμεινε έκπληκτος, όταν διαπίστωσε πως αυτό δούλευε κανονικά όσο βρισκόταν στο στομάχι του.

Η περιπέτεια του Ben Hsu ξεκίνησε, όταν αποφάσισε να πέσει για ύπνο φορώντας το ζευγάρι των ασύρματων ακουστικών του, που δεν ήταν άλλα από τα Airpods. Όταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να βρει το ένα ακουστικό. Τότε χρησιμοποίησε το iPhone του και την λειτουργία tracking,

προκειμένου να δει που είναι το ακουστικό. Το μόνο που άκουγε, ήταν το μπιπ το οποίο τον ακολουθούσε παντού, αλλά δεν μπορούσε να το εντοπίσει.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κοίταξε κάτω από την κουβέρτα του και δεν το έβρισκε και μετά από λίγη ώρα αυτό που διαπίστωσε ήταν πως ο ήχος προερχόταν από το στομάχι του.

Αν και δεν ένιωσε κάποια αδιαθεσία, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν το γεγονός πως το AirPod ήταν στο στομάχι του. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, διαπίστωσαν πως πέρασε στο πεπτικό σύστημα του Hsu, και αν δεν το απέβαλε φυσιολογικά ο οργανισμός, θα έπρεπε να προχωρήσουν σε χειρουργείο.

Αφού γλύτωσε το χειρουργείο, έπλυνε και στέγνωσε το ακουστικό και διαπίστωσε πως η μπαταρία του ήταν στο 41%. Αν και το γεγονός, φαίνεται αστείο, όπως δήλωσε ο γιατρός που τον εξέτασε Dr Chen Chieh-fan, ο Hsu θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σοβαρότερο πρόβλημα με την υγεία του, καθώς το πλαστικό που έχουν τα AirPods προστατεύουν την μπαταρία. Στην ουσία όπως δήλωσε ο γιατρός, το να καταπιεί κάποιος ένα AirPod, είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να καταπιεί μπαταρία λιθίου.

Τα σχόλια δικά σας…

Keywords
Τυχαία Θέματα