Xiaomi: Έστειλε το Redmi Note 7 στο διάστημα για να αποδείξει ότι είναι ένα εξωπραγματικό smartphone

10:47 6/5/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Xiaomi έχει ανεβάσει ιδιαίτερα τον πήχη με την καμπάνια μάρκετινγκ του Redmi Note 7 αφού το κινητό έχει περάσει ήδη από σαράντα κύματα. Χρησιμοποιώντας το Redmi Note 7 έσπασαν καρπούζια, καρύδια, ίσως να σφυρηλάτησαν και τίποτα σπαθιά χωρίς να το μάθουμε.

Ωστόσο, η Xiaomi μόλις κυκλοφόρησε μία νέα καμπάνια στην οποία θέλει να αποδείξει ότι

αυτό το budget smartphone είναι “εξωπραγματικά” καλό. Αυτή τη φορά όμως δεν το χρησιμοποίησε για σφυρί, αλλά έστειλε τρεις συσκευές στο διάστημα.

Some stellar space shots by #RedmiNote7. #48MPforEveryone gives you the bigger picture. pic.twitter.com/9pfZ2x64ED

Xiaomi #5GIsHere (@Xiaomi) May 5, 2019

Σήμερα ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας την διαδικασία που χρειάστηκε για να στείλει η εταιρεία τα Xiaomi Redmi Note 7 στο διάστημα. Για να το καταφέρει αυτό δημιουργήθηκε μία ομάδα η οποία σχεδίασε ένα custom rig το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι 30 km πάνω από την ατμόσφαιρα και να αντέξει σε θερμοκρασίες έως -60 °C.

Με τη βοήθεια ενός 3D εκτυπωτή η ομάδα δημιούργησε ένα πλαίσιο το οποίο σχεδιάστηκε ώστε να προστατεύει τα Xiaomi Redmi Note 7 από το μεγάλο υψόμετρο και τις ακραίες συνθήκες. Χρησιμοποιήθηκαν μπαλόνια τα οποία ήταν γεμισμένα με 8,5 χιλιάδες λίτρα αέριο υδρογόνο. Επιπλέον, χρειάστηκαν διπλά συστήματα εντοπισμού για να γνωρίζει η ομάδα μόνιμα την τοποθεσία του φορτίου.

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν οι χαμηλές θερμοκρασίες και αν οι συσκευές θα επιβίωναν από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στο υψόμετρο. Πέρα από τις εκπληκτικές φωτογραφίες που τράβηξε το Xiaomi Redmi Note 7 του διαστήματος χάρη στη διπλή 48MP πίσω κάμερα του, επίσης γύρισε πίσω στη Γη σε άριστη κατάσταση και πλήρως λειτουργικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα