iPhone SE (2020): Οι πωλήσεις θα φτάσουν τα 25 εκ. το 2020

Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone SE (2020) πριν από έναν περίπου μήνα και σύμφωνα με μία αναφορά του αναλυτή Krish Sankar η Apple μπορεί να πουλήσει 25 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι το τέλος του έτους. Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα Απρίλιο με Ιούνιο ο Αμερικανικός κολοσσός θα πουλήσει 30 εκατομμύρια smartphone εκ των οποίων τα 6 εκατομμύρια θα είναι iPhone SE.

Επιπλέον,

ο Sankar υποστηρίζει ότι η Apple θα καταφέρει να αναπτύξει 35 εκατομμύρια iPhone μέχρι το τέλος του Ιουνίου, σημειώνοντας μία μείωση της τάξεως του 5%. Ταυτόχρονα, ο αναλυτής αναφέρει ότι η γραμμή παραγωγής της Apple επέστρεψε στην φυσιολογική ροή της μετά από την πανδημία η οποία εμπόδισε την παραγωγή των iPhone.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το iPhone SE (2020) μοιάζει πάρα πολύ με το απλό iPhone 8 το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το iPhone X ωστόσο εσωτερικά ζει ο A13 Bionic των iPhone 11, 3GB μνήμη RAM και μία κάμερα στην πλάτη των 12MP.

Τέλος, ο αναλυτής αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει για το 2020 τέσσερα νέα iPhone 12 τα οποία θα έχουν οθόνη, 5.4, 6.1 και 6.7 ίντσες. Με απλά λόγια, ο Sankar επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Στο εσωτερικό των iPhone 12 θα δούμε τον A14 Bionic σε συνδυασμό με 4 και 6GB μνήμη RAM.

Keywords
Τυχαία Θέματα