iPhone 9 ή SE 2: Ενδεχομένως να παρουσιαστεί τον Μάρτιο

15:31 8/2/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Apple εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται ότι θα φέρει στην αγορά τον διάδοχο του iPhone SE και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό το smartphone θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο. Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο γνωστός leakster, Evan Blass.

Χαρακτηριστικά

Το iPhone 9 ή SE 2 όπως φημολογείται ότι θα λέγεται αναμένεται να έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone

8. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα bezel στο πάνω και κάτω μέρος θα δώσουν το παρών ενώ ταυτόχρονα θα επιστρέψει και το home button το οποίο θα φιλοξενεί και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το μέγεθος της οθόνης θα ανέρχεται στις 4.7 ίντσες ενώ το panel θα είναι τύπου LCD. Εσωτερικά θα κρύβεται ο A13 Bionic που κυκλοφόρησε με τα τρία iPhone 11 τα οποία παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019 με την χωρητικότητα της μνήμης RAM να ανέρχεται στα 3GB. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο τώρα πληροφορίες δείχνουν ότι θα ξεκινάει από τα 64 ή 128GB.

Στον τομέα της κάμερας αναμένεται να δούμε μία κυρία κάμερα στην πλάτη τοποθετημένη στην πάνω αριστερή γωνία και μια front facing κάμερα στο πάνω bezel. Τέλος, το κόστος του iPhone 9 ή SE 2 ίσως ξεκινάει από τα $399.

Keywords
Τυχαία Θέματα