iPhone 6, η οθόνη από ζαφείρι βγαίνει ζωντανή από σκληρά βασανισήρια [video]

01:38 9/7/2014 - Πηγή: TechBlog

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πραγματικό panel της οθόνης του επερχόμενου iPhone 6 η οποία απ ότι φαίνεται θα είναι από ζαφείρι. Η νέα υπερανθεκτική οθόνη εμφανίζεται σε video και περνά από πολύ σκληρές δοκιμασίες.

Ο YouTuber Marques Brownlee ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η πραγματική οθόνη του iPhone 6 4.7 ιντσών και όχι κάποιο mockup και δοκιμάζει την ανθεκτικότητά

της προσπαθώντας να την γρατζουνίσει αρχικά με κλειδιά και στη συνέχεια με μαχαίρι, αλλά δεν τα κατάφερε. Επιπλέον, προσπαθεί να λυγίσει την οθόνη με το πόδι του η οποία αντέχει και σε αυτό το τεστ.

Η νέα οθόνη από Sapphire Glass θα αντικαταστήσει το Gorilla Glass 3 το οποίο χρησιμοποιείται στο iPhone 5S. Επομένως αυτό που είχε ακουστεί ότι μόνο το μεγάλο iPhone 6 θα έχει Sapphire Glass, δεν ισχύει.

Από θέμα ανθεκτικότητας το ζαφείρι σίγουρα θα δώσει το αποτέλεσμα που περιμένει η Apple καθώς μετά το διαμάντι είναι το πιο σκληρό υλικό, αλλά τι γίνεται από θέμα ποιότητας; Η Βρετανική Corning, κατασκευάστρια του Gorilla Glass ανέφερε ότι η οθόνη δεν θα δείχνει σωστά τα χρώματα διότι δεν θα είναι τόσο διαμπερής όσο πρέπει ενώ θα είναι και πιο ενεργοβόρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα δυο μοντέλα θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο και ότι θα είναι διαθέσιμα μέσα στον ίδιο μήνα. Προς το παρόν κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι βλέπουμε, αν και στο συγκεκριμένο video ο Brownlee αναφέρει ότι πήρε το κομμάτι της οθόνης από τον Sonny Dickson, ο οποίος πρέπει να πούμε ότι έχει αποδειχθεί αξιόπιστος μέχρι στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα