iPhone (2018): Οι καταναλωτές θέλουν μεγαλύτερη μπαταρία και αδιαφορούν για το notch

21:21 5/9/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα νέα iPhone θα εμφανιστούν στις 12 Σεπτεμβρίου και έρευνα του USA Today έδειξε πως οι καταναλωτές θέλουν από τις νέες συσκευές να έχουν μεγαλύτερη μπαταρία ακόμα και αν αυξηθεί ο όγκος τους, ενώ το notch στην οθόνη είναι κάτι που δεν τους ενοχλεί.

Το USA Today έκανε έρευνα σε 1665 ενήλικες

στις Η.Π.Α, μια εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone από την Apple, σχετικά με το ποιά χαρακτηριστικά θα ήθελαν να δουν περισσότερο στα iPhone που θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα να δείχνουν το τι αρέσει περισσότερο και λιγότερο αναφορικά με τις συσκευές της Apple.

Αυτό που αναμενόταν να είναι η κύρια απάντηση των συμμετεχόντων, το οποίο αφορά κάθε χρήστη smartphone, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το 75% των συμμετεχόντων στην έρευνα ζήτησε από την Apple να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερες μπαταρίες στα iPhone που θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα, σε τέτοιο βαθμό που η πιθανή αύξηση του όγκου των συσκευών από μια τέτοια προσθήκη, να μην τους ενοχλεί.

Οι ελπίδες των καταναλωτών για μεγαλύτερη αυτονομία των iPhone θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο iPhone των 6.5 ιντσών μιας και θα έχει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ σε iPhone και λογικά τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει χρησιμοποιήσει η Apple μέχρι σήμερα σε iPhone. Εκτός όμως της μπαταρίας, οι καταναλωτές ζήτησαν να έχουν οθόνη που δε σπάει, ενώ σαν τρίτη επιθυμία είχαν την προσθήκη θύρας για την υποδοχή καρτών microSD, κάτι το οποίο ακούγεται σαν ακραίο σενάριο, μιας και η Apple προσφέρει μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που σαν αποτέλεσμα έχει την αύξηση της τιμής των συσκευών.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στην έρευνα ζήτησαν, σε ποσοστό 37%, να επιστρέψει η θύρα των 3.5mm για τη χρήση ακουστικών, τη στιγμή που η Apple δείχνει τις προθέσεις της για να καταργήσει τα καλώδια. Σημαντικό ποσοστό έλαβε και η χρήση της θύρας USB-C αντί της Lightning, σε ποσοστό 29%, ενώ το 10% των καταναλωτών ζήτησε την κατάργηση του notch, δείχνοντας πως το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι κάτι που ενοχλεί πολλούς, τουλάχιστον στα iPhone.

Keywords
Τυχαία Θέματα