Nokia smartphone εμφανίζεται με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος;

17:25 5/9/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η εικόνα ενός νέου, μυστηριώδους Nokia smartphone έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας μόνο την πίσω πλευρά του, η οποία δείχνει να είναι κυριολεκτικά φορτωμένη με πέντε κάμερες! Λέτε η Nokia να πηγαίνει για το ρεκόρ;

Εκτός από τις πέντε κάμερες, από τη φωτογραφία που φαίνεται να είναι τραβηγμένη πίσω από κάποιο τζάμι (και ίσως στα κλεφτά), παρατηρούμε επίσης το LED flash,

ενώ σημαντικότερη είναι η παρουσία του λογοτύπου Zeiss, το οποίο συναντήσαμε σε Nokia μοντέλα του παρελθόντος ύστερα από τη συνεργασία του γνωστού οπτικού οίκου Carl Zeiss και της φινλανδικής εταιρείας για την ανάπτυξη cameraphones υψηλών προδιαγραφών.

Το τελευταίο leak του κατά πάσα πιθανότητα prototype μοντέλου μπορεί να συνδεθεί με την πρόσφατη είδηση για την απόκτηση του PureView trademark από την HMD Global, τα δικαιώματα του οποίου κατείχε πριν η Microsoft.

Ένα Nokia smartphone με τέσσερις κάμερες είχε φημολογηθεί στο παρελθόν ωστόσο πρώτη φορά ακούμε για φινλαδική συσκευή με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος. Στο πίσω μέρος της διαρρέουσας συσκευής παρατηρούμε επίσης το λογότυπο Android One ως μέρος του προγράμματος των pure Android smartphones, ενώ απουσιάζει ο κοινός ψηφιακός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπώματος. Το πιο πιθανό είναι σε αυτήν την κατηγορία συσκευής (αν γίνει τελικά πραγματικότητα) είναι να πάμε σε in-display λύση για το ξεκλείδωμά της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα παρουσιαστεί το επόμενο flagship smartphone της Nokia ή για το αν αυτό θα κυκλοφορήσει με πενταπλή κάμερα. Το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε κάποια στιγμή το Nokia 9 και αν λάβουμε υπόψη μας ότι το Nokia 8 παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη ίσως τώρα -εν όψει και του σκληρού ανταγωνισμού- να έχει έρθει η στιγμή για κάτι μεγαλειώδες από πλευράς HMD Global.

Keywords
Τυχαία Θέματα