iPhone 13: Θα έρθουν με αναβαθμισμένο ultrawide αισθητήρα, σύμφωνα με τον Kuo

Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει πως τα iPhone 13 θα έρθουν με αναβαθμισμένο ultrawide αισθητήρα, αλλά στα ίδια μεγέθη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αναλυτή τα επόμενα μοντέλα της Apple θα έρθουν στα ήδη υπάρχοντα τέσσερα μεγέθη, δηλαδή με οθόνες από 5,4 έως 6,7 ιντσών.

Η μεγαλύτερη διαφορά στον τομέα της κάμερας θα είναι στον ultrawide αισθητήρα. Όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 12 αυτή τη στιγμή εξοπλίζονται

με αισθητήρα ultrawide 5 στοιχείων, με f/2.4. Ο νέος αισθητήρας στα iPhone 13 θα είναι 6 στοιχείων με f/1.8, μία σημαντική αναβάθμιση, ειδικά για όσους θέλουν καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, το fixed-focus των φετινών μοντέλων θα αντικατασταθεί με autofocus.

Σύμφωνα πάντα με τον Kuo, τα iPhone 13 θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση, καθώς θα κυκλοφορήσουν κανονικά το Σεπτέμβριο του 2021 χωρίς καθυστέρηση, ενώ θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη του δικτύου 5G στο δεύτερο εξάμηνο του 2021 παγκοσμίως. Μη ξεχνάμε ότι ο Ming-Chi Kuo μαζί με τον Ross Young είναι από τις πιο έγκυρες πηγές που έχουμε για θέματα επερχόμενων iPhone, οπότε τα λόγια τους έχουν μία επιπλέον βαρύτητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα