iPhone 12: Render του εσωτερικού του κουτιού χωρίς τα παρελκόμενα

12:31 8/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Με τα επερχόμενα iPhone 12, η Apple θέλει να κάνει αρκετές αλλαγές. Πέρα των θετικών αλλαγών, όπως η νέα εμφάνιση των επερχόμενων μοντέλων, η εταιρεία θέλε να αφαιρέσει σχεδόν όλα τα περιεχόμενα από το πακέτο, βγάζοντας το φορτιστή και τα ακουστικά.

Την

παραπάνω αναφορά έκανε ο Ming-Chi Kuo, ο οποίος είναι εδώ και αρκετά χρόνια μία από τις πιο έμπιστες πηγές στις διαρροές περί των ακυκλοφόρητων iPhone. Η Apple φαίνεται να θέλει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις των AirPods, αφαιρώντας ακόμα και τα απλά ακουστικά που πρόσφερε μέχρι και σήμερα, ενώ η κίνηση για την αφαίρεση του φορτιστή είναι ακόμα πιο αμφιλεγόμενη.

Αν δεν είχε πειστεί κάποιος μέχρι σήμερα, ο χρήστης Concept iPhone κοινοποίησε στο Instagram ένα render του εσωτερικού του πακέτου του iPhone 12, το οποίο μας δίνει μία πρώτη ματιά πολύ μικρότερο στο μέγεθος του νέου κουτιού που δε θα περιλαμβάνει τίποτα, πέραν του καλωδίου και του SIM-tray ejector. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως αυτό το render προήλθε από πολύ έμπιστη πηγή, κάτι που δε γνωρίζουμε κατά πόσο αληθεύει.

Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια, τότε οι νέοι αγοραστές iPhone θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι θα πρέπει να προμηθευτούν σχεδόν όλα τα παρελκόμενα της συσκευής, αν και οι παλαιότεροι χρήστες iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν των προηγούμενων μοντέλων. Εσάς πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση; Σας επηρεάζει αρνητικά στην αγορά της συσκευής ή έχετε ήδη αρκετά παρελκόμενα που να μη σας ενδιαφέρουν τα καινούργια;

Keywords
Τυχαία Θέματα