iPhone 12 Pro: Στην τρίτη θέση η οθόνη του στο DxOMark, πίσω από OnePlus 8 Pro και Note 20 Ultra

Η ιστοσελίδα DxOMark πέρασε από τις δοκιμές της την οθόνη του iPhone 12 Pro, όπως δε μπόρεσε να περάσει τα OnePlus 8 Pro και Note 20 ultra. Η νέα πρόταση της Apple καταφέρνει να μοιραστεί την τρίτη θέση στη βαθμολογία, μαζί με το Samsung Galaxy

S20 Ultra και είναι βελτιωμένη σε σχέση με το iPhone 11 Pro Max.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το iPhone 12 Pro είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τις περσινές ναυαρχίδες, με καλύτερα χρώματα, μεγαλύτερη φωτεινότητα και contrast, αλλά και smooth αλλαγές στο φωτισμό. Επιπλέον, προσφέρει πολύ καλή αναγνωσιμότητα κάτω από δυνατό φως, ενώ η gaming εμπειρία είναι αρκετά βελτιωμένη, χάρη στο πολύ καλής ποιότητας aliasing.

Από την άλλη όμως, αν και έχει βελτιωμένη αφή σε σχέση με το 11 Pro Max, σίγουρα δε μπορεί να φτάσει ούτε κοντά στην ανταπόκριση που προσφέρει το OnePlus 8 Pro, μία κατηγορία μάλιστα στην οποία η πρόταση της Apple είναι 20 πόντους πιο κάτω. Επιπλέον, υπάρχει μία “κίτρινη σκιά” σε όλες τις δραστηριότητες, η οποία δεν είναι τόσο ευδιάκριτη σε σκούρο φόντο.

Όμως, το ότι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 87 πόντους δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή οθόνη. Αντίθετα, έχει μόλις έναν πόντο διαφορά με το OnePlus 8 Pro και δύο πόντους διαφορά από την καλύτερη οθόνη της αγοράς μέχρι στιγμής, δηλαδή την οθόνη του Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Περιμένουμε παρόμοια αποτελέσματα (αν όχι εντελώς ίδια) και στο iPhone 12 Pro Max.

Keywords
Τυχαία Θέματα