iPhone 11 και 11 Max: Διέρρευσε βίντεο με τον πρώτο Android κλώνο

Techblog.gr

Μπορεί τα iPhone 11 ή iPhone 2019 να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά τα leaks χουν δώσει μία άριστη εικόνα για το πώς ακριβώς θα είναι ο τελικός σχεδιασμός των συσκευών. Βέβαια, για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν μία περιουσία για ένα smartphone, υπάρχουν και οι κλώνοι των συσκευών.

Πριν λίγο ο @bengeskin δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον πρώτο ακριβή κλώνο των iPhone

11. Η συσκευή προφανώς προέρχεται από την Κίνα και τρέχει Android. Κατά τα άλλα, αυτό που τραβά την προσοχή είναι ο σχεδιασμό ο οποίος μοιάζει απίστευτα με αυτόν που έχουμε δει ότι θα έχουν τα νέα iPhone 11.

Σύμφωνα με την πηγή, ο κλώνος δημιουργήθηκε με βάση κάποιο σχέδιο που αντικατοπτρίζει τον τελικό σχεδιασμό των iPhone 11. Στην ουσία βλέπουμε μία συσκευή με μεγάλο notch και ικανοποιητικά bezels.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τεράστιο τετράγωνο module των καμερών, οι οποίες σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε θα είναι τρεις. Οι δύο κάμερες όλων των iPhone μάλλον θα είναι μία 12MP ως κύρια και ένας τηλεφακός στα 12MP με 2x οπτικό ζουμ.

Όσον αφορά την τρίτη κάμερα στις δύο μεγαλύτερες εκδόσεις των iPhone 11, περιμένουμε ότι θα είναι μία 12MP ultra-wide με οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Επιπλέον, υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε στις δύο πρώτες κάμερες OIS.

Τέλος, η selfie κάμερα των iPhone 11 αναμένεται να είναι 12MP και να έχει βελτιωμένο Face ID.

Keywords
Τυχαία Θέματα