Η αναφορά στο stainless steel των Note 10 ήταν λάθος

Techblog.gr

Η Samsung παρουσίασε πριν μερικές ημέρες την Galaxy Note 10 σειρά στην Νέα Υόρκη, δυστυχώς όμως στο video της ανακοίνωσης δόθηκε η εντύπωση ότι το τηλέφωνο αποτελείται από stainless steel. Τα δύο Note όμως δεν αποτελούνται από

stailness steel αλλά από αλουμίνιο. Την πληροφορία αποκάλυψε το The Verge το οποίο μίλησε απευθείας με την Samsung η οποία επιβεβαίωσε το λάθος.

Το ίδιο λάθος σημειώθηκε και στην ιστοσελίδα της Samsung η οποία υποστήριζε ότι τα smartphone αποτελούνται από High-polish stainless steel. Η πληροφορία αυτή ευτυχώς άλλαξε λίγο αργότερα σε High-polist metal. Εκτός από την ιστοσελίδα όμως η πληροφορία αυτή αφαιρέθηκε και από το introduction video των Note 10 που ανέβηκε στο Youtube κανάλι της Samsung, παρόλο που το βίντεο δεν άλλαξε καθόλου.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα, είτε ότι υπήρχε πιθανότητα τα Galaxy Note 10 να αποτελούνταν από stainless steel είτε ότι κάποιος μέσα στην εταιρεία δεν έκανε σωστά την δουλειά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung διέγραψε και όλα τα διαφημιστικά βίντεο για την audio jack 3.5mm θύρα που δημοσίευσε πριν μερικά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα