Η OnePlus υπόσχεται συχνές αναβαθμίσεις για δύο χρόνια σε όλα τα smartphone

Techblog.gr

Το καίριο θέμα στο Android είναι αυτό των αναβαθμίσεων και η OnePlus δείχνει την υποστήριξή της μιας και σε δήλωση της εταιρείας, κάθε smartphone που θα κυκλοφορεί θα λαμβάνει συχνές αναβαθμίσεις στο software για δύο χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του και αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε δύο μήνες για τρία χρόνια.

Μόνο χαρά θα φέρει η συγκεκριμένη είδηση μιας και η OnePlus δείχνει την υποστήριξή της στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές

στα smartphone που κατασκευάζει. Η stock Android εμπειρία που προσφέρει η εταιρεία εξασφαλίζει συχνές αναβαθμίσεις κατευθείαν από τη Google κάθε φορά που γίνονται διαθέσιμες, ενώ κάθε επιπλέον υποστήριξη από την ίδια την OnePlus θα είναι ευπρόσδεκτη από τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι αναβαθμίσεις που θα λαμβάνουν οι συσκευές της, θα έχουν να κάνουν με κάθε αναβάθμιση που κάνει διαθέσιμη η Google αλλά και όσες κυκλοφορεί η OnePlus, ενώ όλα τα smartphone της εταιρείας θα λάβουν αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε δύο μήνες και για διάρκεια τριών ετών, με τις συσκευές που θα είναι μέρος του νέου αυτού προγράμματος να είναι τα OnePlus 3/3T, 5/5T, 6 αλλά και κάθε smartphone που θα κυκλοφορήσει από εδώ και πέρα.

Επίσης, η OnePlus ανακοίνωσε μέσω του CEO, Pete Lau, ότι το 2019 θα κυκλοφορήσει smartphone συμβατό με 5G δίκτυα ενώ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με παρόχους κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α για να μπορούν να τα πωλούν μέσω των καταστημάτων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα