Η Microsoft θα λανσάρει το Xbox Game Pass Ultimate;

Techblog.gr

Εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Microsoft θέλει να λανσάρει μια νέα υπηρεσία, η οποία θα συνδιάζει τις Xbox Live Gold και Xbox Game Pass υπηρεσίες της. Τώρα, ένας χρήστης του Twitter,

ο h0x0d (WalkingCat), που έχει αρκετές έγκυρες προβλέψεις σχετικά με επικείμενες της Microsoft στο παρελθόν, έρχεται να ενισχύσει τις φήμες, αποκαλύπτοντας νέες λεπτομέρειες για το Xbox Game Pass Ultimate.

Σύμφωνα με τον leaker, το συνδυαστικό αυτό πακέτο θα λέγεται Xbox Game Pass Ultimate και θα περιέχει μηνιαία συνδρομή για τα Xbox Live Gold και Xbox Game Pass, ενώ θα στοιχίζει $14.99 δολάρια Αμερικής. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως αν κάποιος είναι ενεργός συνδρομητής και των δύο υπηρεσιών θα γλυτώνει περίπου $5 το μήνα.

Η Microsoft έχει πειραματιστεί και στο παρελθόν με το να ενοποιεί σε ‘πακέτα’ τις υπηρεσίες της, καθώς για περιορισμένο χρονικό διάστημα προσέφερε το Xbox all access subscription το οποίο έδινε την δυνατότητα στους χρήστες να νοικιάσουν ένα Xbox one X μαζί με πρόσβαση στα Xbox Live Gold και Xbox Game Pass για $34.99 δολάρια Αμερικής κάθε μήνα.

Η νέα αυτή συνδυαστική συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft λέγεται πως θα κάνει το ντεμπούτο της στις αγορές κάποια στιγμή αυτόν μήνα, μαζί με την φημολογούμενη Xbox One S All-Digital κονσόλα που δεν θα υποστηρίζει ανάγνωση δίσκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα