Η Google ενεργοποίησε το Battery Saver όταν η μπαταρία φτάνει στο 99% στο Android Pie κατά λάθος

Techblog.gr

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Reddit που κοινοποίησαν πρόβλημα σε smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie, σύμφωνα με το οποιο η ρύθμιση για την εξοικονόμηση μπαταρίας ήταν ενεργοποιημένη να ξεκινάει μόλις η μπαταρία έπεφτε στο 99%, με την απάντηση της Google να είναι άμεση.

Η επιλογή “Battery Saver” μπορεί να ρυθμιστεί από το χρήστη να ενεργοποιείται όταν η μπαταρία πέφτει στο 75%, με χρήστες των smartphone με λειτουργικό

σύστημα Android 9.0 Pie να παρατηρούν ότι είναι ενεργοποιημένη στο 99%, κάτι το οποίο δεν είναι φυσιολογικό. Τα smartphone που επηρεάστηκαν ήταν τα Pixel Phone, Essential Phone, Nokia 7+ (Android Pie beta) και OnePlus 6 (Android Pie beta), με τα παράπονα των χρηστών να είναι πάρα πολλά.

Η απάντηση από τη Google ήταν άμεση μέσω εκπρόσωπού της στην κοινότητα των Pixel smartphone στο Reddit, όπου ανέφερε πως η αλλαγή αυτή έγινε κατά λάθος μιας και σε εσωτερικές δοκιμές για το Battery Saving mode η λειτουργία με αυτήν την αλλαγή έγινε διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες από όσους ήταν το προβλεπόμενο από λάθος της ίδιας της Google, και πως πλέον το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα