Γιατί αργούν οι αναβαθμίσεις στις Android συσκευές; [Infographic]

Κάθε λειτουργικό σύστημα στα smartphones που έχουμε στην κατοχή μας, έχει τα αρνητικά και τα θετικά του στοιχεία, είτε ονομάζεται Android, είτε iOS, είτε Windows Phone ή BlackBerry OS κλπ. Καθένα από τα παραπάνω

λειτουργικά συστήματα διαθέτει ομοιότητες αλλά και σημαντικές διαφορές από τα υπόλοιπα, που το καθιστούν ξεχωριστό και μοναδικό για να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, και όσο αφορά στο Android, κάθε χρήστης αγοράζει την συσκευή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του λαμβάνοντας υπόψη τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, την ποιότητα της κάμερας, την ανάλυση της οθόνης, τη χωρητικότητα της μπαταρίας, την έκδοση Android που «φοράει» η συσκευή, ενώ κάποιοι λαμβάνουν υπόψη και το ιστορικό κάθε εταιρείας, όσο αφορά στις αναβαθμίσεις του Android.

Έχουμε όμως πολλές εταιρείες που διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα συσκευών, και πολλές από αυτές διαθέτουν διαφορετικές εκδόσεις του Android, με τους κατόχους τους να περιμένουν με προσμονή την επόμενη αναβάθμιση του αγαπημένου τους λειτουργικού συστήματος, σε σημείο που η προσμονή αυτή να είναι μεγάλη και να έρχεται σιγά σιγά ο προβληματισμός. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες του iOS φαίνεται να λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις σε μαζικό επίπεδο πιο γρήγορα, και ο “πόλεμος” ξεκινά!

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί αργούν οι αναβαθμίσεις στις Android συσκευές, και η απάντηση βρίσκεται στην πολυπλοκότητα των διαδικασιών που ακολουθούνται για την κυκλοφορία της πολυπόθητης αναβάθμισης για τη συσκευή που ενδιαφέρει κάθε χρήστη. Τη λύση στο μυστήριο δίνει η HTC με ένα εκπληκτικό Infographic που απαντάει σε κάθε ερώτηση και το οποίο εμφανίζεται παρακάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα