Δοκιμάζουμε το Huawei Ideos X3

Η WIND συνεχίζοντας την συνεργασία που έχει με την Huawei, κυκλοφορεί εδώ και κάποιο διάστημα το Huawei Ideos X3. Βλέπουμε δηλαδή πως εμπλουτίζει την γκάμα της στα οικονομικά smartphones. Σε καιρούς οικονομικής κρίσης μόνο θετικά μπορούμε να βλέπουμε την κυκλοφορία οικονομικών αλλά πάντα ποιοτικών συσκευών από τα καταστήματα.

Στο Huawei Ideos X3 η κινέζικη

εταιρεία βλέπει το διάδοχο του πρώτου και αρκετά επιτυχημένου εμπορικά, Huawei Ideos U8150 που είχε κυκλοφορήσει πέρσι επίσης από την WIND. Η φιλοσοφία λοιπόν είναι ίδια και στο Ideos X3. Έχουμε να κάνουμε με ένα οικονομικό Android smartphone, μιας και κοστίζει 149 ευρώ. Είναι μικρό και βολικό σε μέγεθος ενώ δείχνει ποιοτικό σε θέμα πλαστικών.

Θα μου πείτε μοιάζει πάρα πολύ με το Huawei Sonic (κυκλοφορεί από την Cosmote) και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Απλά το Ideos X3 είναι λίγο μικρότερο και μέσα στο νίκελ περίγραμμα διακρίνεται το (physical) home button, εν αντιθέσει με το Sonic που έχει μόνο capacitive buttons. Η οθόνη του είναι capacitive 3,2 ιντσών με ανάλυση 480

Keywords
Τυχαία Θέματα