Διαγωνισμός με δώρο τα ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds

Techblog.gr

Γιορτάζουμε τη νέα εμφάνιση του Techblog με ένα διαγωνισμό και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds. Ναι, είναι αυτά που φέραμε από το Λονδίνο όταν έκαναν πρεμιέρα τα νέα Galaxy S10. Δεν τα έχουμε ανοίξει,

το unboxing θα το κάνει ένας τυχερός από εσάς!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό σας θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο αναφέροντας ποιο smartphone έχετε τώρα και ποιο θα θέλατε να αποκτήσετε.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ και ο τυχερός νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email, αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog.

Σημαντικό: Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Καλή επιτυχία σε όλους!

Samsung Galaxy Buds
Τα Galaxy Buds προσφέρουν κορυφαία ακουστική εμπειρία, με ήχο από την AKG. Η λειτουργία Enhanced Ambient Sound επιτρέπει καθαρή ακουστική του περιβάλλοντος όταν τα buds βρίσκονται στα αυτιά του χρήστη, για να μπορεί να έχει συναίσθηση όσων συμβαίνουν γύρω του την ώρα που ακούει μουσική.

Το Adaptive Dual Microphone (Προσαρμοστικό Διπλό Μικρόφωνο) χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό μικρόφωνο σε κάθε ακουστικό, για να μπορεί να μεταφέρει τη φωνή του χρήστη ξεκάθαρα τόσο σε θορυβώδη όσο και σε ήσυχα περιβάλλοντα.

Η compact θήκη τους προσφέρει φόρτιση για επιπλέον διάρκεια χρήσης έως και 7 ώρες, χαρίζοντας 1.7 ώρες με μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών. Ο χρήστης μπορεί με τη φωνή του και μόνο, να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, να στείλει μηνύματα ή ακόμα και να ελέγξει την μπαταρία των ακουστικών του.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα