Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie, οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

Techblog.gr

H Sony παρουσίασε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα, το Xperia XZ3, το οποίο είναι σχεδιασμένο άψογα για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, με την OLED οθόνη των 6 ιντσών και τα high-end χαρακτηριστικά που ενσωματώνει.

Η νέα ναυαρχίδα της Sony δεν έχει μόνο ξεχωριστή

εμφάνιση αλλά συγκεντρώνει όλες τις οπτικοακουστικές τεχνολογίες αιχμής της Sony, με σκοπό να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν περιεχόμενα υψηλής ποιότητας για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας διαθέσιμη κυριολεκτικά στα χέρια των καταναλωτών.

Μια συναρπαστική εμπειρία για να δείτε περισσότερα, να ακούσετε περισσότερα και να νιώσετε ακόμη περισσότερα

Το Sony Xperia XZ3 διαθέτει για πρώτη φορά οθόνη QHD+HDR OLED η οποία βασίζεται στις βραβευμένες τεχνολογίες BRAVIA OLED TV της Sony, προσφέροντας βαθύτερες μαύρες αποχρώσεις, υψηλότερο colour contrast καθώς και μεγαλύτερη ευκρίνεια με ακόμη πιο ζωντανά χρώματα για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία X-Reality για κινητές συσκευές μετατρέπει και αναβαθμίζει το περιεχόμενο SDR, ώστε να αγγίζει το επίπεδο ποιότητας του HDR (High Dynamic Range), δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε υψηλότερη ανάλυση, με ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και βελτιωμένο contrast, κάνοντας την εμπειρία θέασης ακόμα πιο ποιοτική.

Η ψυχαγωγία των χρηστών βελτιώνεται σημαντικά και από την εξαιρετική τεχνογνωσία ήχου της Sony, μιας και τα ηχεία S-Force Front Surround Sound είναι πλέον ακόμη πιο ισχυρά με 20% υψηλότερη ένταση σε σχέση με το ΧΖ2. Η τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας ήχου Hi-Res Audio επιτρέπει να ακούγεται η μουσική με την ίδια ποιότητα που ο καλλιτέχνης την δημιούργησε, ενώ το DSEE HX αναβαθμίζει τη συμπιεσμένη μουσική, ώστε να φθάνει σχεδόν σε επίπεδα ήχου υψηλής ευκρίνειας. Εκτός αυτού, η τεχνολογία LDAC εξασφαλίζει εξαιρετική ασύρματη ακρόαση, ενώ το Dynamic Vibration System δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία αφής που ενισχύει τη μουσική, τις ταινίες και τα παιχνίδια, μεταφέροντας όλη τη δράση στα χέρια του χρήστη, καθώς δίνει ζωή στο περιεχόμενο με έναν μοναδικό τρόπο.

Απέριττη σχεδίαση & intuitive interface

Η οθόνη του Xperia XZ3 διαθέτει καμπυλωτή 3D γυάλινη επιφάνεια και ουσιαστικά “κουμπώνει” στην παλάμη του χρήστη χάρη στη σχεδόν bezel-less οθόνη αναλογίας 18:9. Το πάχος του αλουμινίου της συσκευής είναι στα 3mm και σε συνδυασμό με το Gorilla Glass 5 αλλά και την πιστοποίηση IP65/IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, κάνουν τη συσκευή ακόμα πιο ανθεκτική, η οποία διατείθεται σε Μαύρο, Λευκό ασημί, Βαθύ πράσινο και Μπορντό χρώμα.

Το Xperia XZ3 διαθέτει επιπλέον πλευρικούς αισθητήρες, οι οποίοι είναι φιλικοί προς τους χρήστες και χρησιμοποιούν την τεχνολογία ΑΙ για ακόμη ευκολότερη πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές που ο χρήστης ορίζει. Αρκεί ένα διπλό πάτημα σε οποιαδήποτε πλευρά του XZ3 και ενεργοποιείται η ανάλογη εφαρμογή, μια διαδικασία που γίνεται εύκολα μιας και η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και με το ένα χέρι.

Προηγμένη Motion Eye κάμερα και τεχνολογία ΑΙ

Η νέα ναυαρχίδα της Sony, χρησιμοποιεί την τεχνολογία ΑΙ “Smart launch”, η οποία προετοιμάζει στιγμιαία την κάμερα του κινητού, ώστε όταν ο χρήστης το κρατάει οριζόντια, σε “landscape mode”, να μη ξεφύγει ούτε μία στιγμή από τις φωτογραφικές λήψεις του Xperia XZ3. Η έξυπνη εκκίνηση, σε συνδυασμό με τα υφιστάμενα χαρακτηριστικά της ΑΙ όπως Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus και Smile Shutter, διασφαλίζει ότι η φωτογραφική μηχανή του XZ3 θα πραγματοποιεί τις καλύτερες δυνατές λήψεις. Η κύρια κάμερα της συσκευής διαθέτει φακό στα 19MP και δυνατότητα καταγραφής 4K HDR video ενώ δε λείπει η super slow motion λειτουργία στα 960fps για ακόμη πιο συναρπαστικές λήψεις.

Όσον αφορά τη selfie κάμερα, θα βρούμε έναν φακό στα 13MP που επιτρέπει τη λήψη καλύτερων και πιο όμορφων portrait selfies με bokeh εφέ για πιο δημιουργικό αποτέλεσμα, ενώ η τεχνολογία 3D Creator περιλαμβάνει πλέον και τη δυνατότητα σάρωσης εκφράσεων προσώπου και με τις δύο κάμερες της συσκευής, για ακόμη πιο ζωντανό αποτέλεσμα.

Ακόμη πιο ισχυρές επιδόσεις

Στο εσωτερικό του Xperia XZ3 θα βρούμε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αλλά και γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης που φτάνουν τα 1.2Gbps. Επιπλέον, η μπαταρία σε συνδυασμό με τις λειτουργίες Smart Stamina, STAMINA mode, plus Battery Care και Qnovo Adaptive Charging εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Sony Xperia XZ3 θα διατίθεται στην Ελλάδα από αρχές Οκτωβρίου 2018 και είναι από τις πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με την τελευταία έκδοση λογισμικού Android 9 Pie.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα