Mate 20/20 Pro: Renders δείχνουν διαφορετικό σχεδιασμό της τριπλής κάμερας

Techblog.gr

Πριν μερικές ημέρες είχε διαρρεύσει render του Huawei Mate 20 το οποίο έδειχνε τριπλή κάμερα στην πλάτη, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι αντίστοιχο για το Mate 20 Pro, το οποίο όπως φαίνεται θα διαθέτει και αυτό τριπλή κάμερα αλλά με διαφορετικό σχεδιασμό και διάταξη.

Η Huawei πρέπει να βρίσκεται σε full ρυθμούς αναφορικά με τα νέα

smartphone της σειράς Mate, μιας και τα Mate 20 και 20 Pro εμφανίστηκαν με Android Pie στην ΕEC για να πιστοποιηθούν ώστε να κυκλοφορήσουν στις Ευρασιατικές αγορές, με renders τους να κάνουν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους, αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά για το σχεδιασμό και τη διάταξη της τριπλής κάμερας που φαίνεται να διαθέτουν.

Το Mate 20 Pro φαίνεται να διαθέτει γνώριμο σχεδιασμό των κύριων καμερών του, μιας και φαίνονται να είναι σε κάθετη διάταξη, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται κάτω από αυτές αλλά και το λογότυπο της LEICA να μαρτυρά άλλη μια συνεργασία της Huawei με τη δημοφιλή εταιρεία φωτογραφικών μηχανών.

Όσον αφορά το Mate 20, το render φαίνεται να επιβεβαιώνει την πληροφορία που υπήρχε από τα XDA forums, με την τριπλή κάμερα του Mate 20 να έχει σχεδιασμό 2×2 κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone, με την πρώτη σειρά να διαθέτει ένα φακό μαζί με το flash και η δεύτερη τους άλλους δύο φακούς τοποθετημένους σε οριζόντια διάταξη. Για άλλη μια φορά βλέπουμε πως ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από τις κάμερες, κάτι που ενδεχομένως να δείχνει πως τα Mate 20/20 Pro δε θα διαθέτουν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη τους.

Τέλος, αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των καμερών τους, οι φήμες αναφέρουν πως θα διαθέτουν φακούς στα 12MP, 20MP και 8MP, ενώ στο εσωτερικό των συσκευών αναμένεται να υπάρχει ο HiSilicon Kirin 980, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί στα πλαίσια της IFA 2018, μαζί με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να είναι το Android 9.0 Pie μαζί με το EMUI 9.0 skin της Huawei, ενώ τις συσκευές θα τροφοδοτεί μπαταρία χωρητικότητας 4200mAh.

Keywords
Τυχαία Θέματα