Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#18]

12:15 5/5/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον αρκετών μονοπώλησαν τα “Nomads of the Fallen Star” και “Star Nomad 2” δύο παιχνίδια στρατηγικής με στοιχεία επιβίωσης, sandbox και RPG, στα οποία συγκεντρώνουμε προμήθειες, εργαλεία και άλλα αντικείμενα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι και το “Skit” μία εφαρμογή εξαγωγής APK που λειτουργεί τόσο με ανεξάρτητες εφαρμογές, όσο και με τις εφαρμογές του συστήματος.

Αντίστοιχα

ενδιαφέρον είναι και το “Pixtica” μία ακόμη εφαρμογή λήψης φωτογραφιών και βίντεο, που όμως είναι πολλά υποσχόμενη. Για όσους αρέσκονται στην επαυξημένη πραγματικότητα έχουμε το Reality Clash ένα augmented reality arcade combat παιχνίδι. Τέλος, το SpellForce κάνει το ντεμπούτο του στα κινητά και προσφέρει λίγο πολύ ότι και το γνωστό παιχνιδιού για υπολογιστές.

Skit

Το Skit είναι μία εφαρμογή εξαγωγής APK που λειτουργεί τόσο με ανεξάρτητες εφαρμογές, όσο και με τις εφαρμογές του συστήματος.

Το app είναι δωρεάν, αλλά αν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε κάποια θέματα, λεπτομερή στατιστικά και μαζικές αποσυμπιέσεις ή διεγραφές θα πρέπει να πληρώσουμε την premium έκδοση η οποία κοστίζει 2,49€. Το θετικό είναι ότι αν είμαστε κοινοί χρήστες δεν θα χρειαστούμε κάποια από αυτές τις λειτουργίες.

Pixtica

Το Pixtica είναι μία νέα εφαρμογή για καταγραφή βίντεο και λήψη φωτογραφιών. Προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως λειτουργία χειροκίνητου ελέγχου, ζωντανά φίλτρα, έλεγχος έκθεσης, καταγραφή gif, πανόραμα, hyperlapse, αργή κίνηση, tiny planet, RAW, γκαλερί, επεξεργασία φωτογραφιών και σαρωτή QR.

Όλα αυτά είναι διαθέσιμα για εμάς εφόσον αποκτήσουμε την συνδρομή η οποία κοστίζει 1,25€ για ένα μήνα, 2,50€ για έξι μήνες, και 3,99€ για ένα χρόνο. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι οι τιμές των συνδρομών είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Nomads of the Fallen Star και Star Nomad 2

Τα Nomads of the Fallen Star και Star Nomad 2 είναι οι νέες κυκλοφορίες της Halfgeek. Πρόκειται για δύο παιχνίδια στρατηγικής με στοιχεία επιβίωσης, sandbox και RPG, στα οποία συγκεντρώνουμε προμήθειες, εργαλεία και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, μπορούμε να αποκτήσουμε αντικείμενα μέσω του συστήματος συναλλαγών.

Οι μάχες είναι απλές με στιλ turn-by-turn. Μπορούμε επίσης να ανεβάσουμε επίπεδο τον χαρακτήρα μας και να τον κάνουμε πιο ισχυρό. Τα παιχνίδια είναι κάπως ακριβά, αλλά οι φαν των strategy sandbox θα τα απολαύσουν.

Reality Clash

Το Reality Clash είναι ένα augmented reality arcade combat παιχνίδι. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κυνηγάμε και να μαχόμαστε με άλλους παίκτες στον πραγματικό κόσμο. Όταν βρούμε έναν άλλο παίκτη μπορούμε να τον προκαλεσουμε σε μονομαχία και ύστερα να παλέψουμε. Δεν χρειάζεται να βρούμε άλλους παίκτες τριγύρω μας για να παίξουμε αφού μπορούμε να μονομαχήσουμε με φίλους από την άνεση του σπιτιού μας.

Επίσης, μπορούμε να πολεμήσουμε ενάντια σε bots σε περίπτωση που δεν έχουμε φίλους, ή που δεν είναι κάποιος τριγύρω μας να παίξει. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει μεγάλη επιτυχία και θα μαζέψει αρκετό κόσμο ώστε να βρίσκουμε αντιπάλους, αλλά είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα.

SpellForce

Το SpellForce είναι μία έκδοση για κινητά του γνωστού παιχνιδιού για υπολογιστές. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής με στοιχεία RPG, αρκετά καλά γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο. Στο παιχνίδι, όπως και σε άλλα fantasy games, μπορούμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο, να φτιάξουμε μία αυτοκρατορία και να δώσουμε μάχη ενάντια στις δυνάμεις του κακού.

Επιπλέον, πρόκειται για ένα premium παιχνίδι με καθόλου στοιχεία freemium, έχει ελάχιστα bug, και οι παίκτες παραπονιούνται για την έλλειψη ποικιλίας στα διαφορετικά campaign, αν και γενικά τους αρέσει.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα