Samsung Galaxy A2 Core: Eπίσημα με μνήμη RAM 1GB και τιμή 68 ευρώ

Techblog.gr

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το οικονομικό της smartphone, που ακούει στο όνομα Samsung Galaxy A2 Core. Για την ώρα, η εταιρεία δεν έχει δημιουργήσει κάποια σελίδα προκειμένου να μπορεί όποιος θέλει να αγοράσει το Samsung Galaxy A2 Core. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι διαθέσιμο μόνο offline,

καθώς μπορεί να το δούμε σύντομα σε κάποια σελίδα.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, έχει λογισμικό Android 9 Pie Go, επεξεργαστή Exynos 7870, η μνήμη του είναι μόλις 1GB με αποθηκευτικό χώρο στα 16GB. Βέβαια υπάρχει θήκη για microSD κι έτσι μπορεί να φτάσει ο χώρος αποθήκευσης έως και 256GB.

Από κει και έπειτα, η οθόνη του είναι 5” LCD, με ανάλυση στα 540 x 960. Η κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος είναι στα 5MP και η selfie κάμερα είναι επίσης στα 5MP. Το smartphone δεν έχει κάποιο notch, όμως συναντούμε τα παλιά παραδοσιακά bezels.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, συναντούμε dual SIM που υποστηρίζει VoLTE, το Wi-Fi είναι 2.4GHz Wi-Fi b/g/n και έχει Bluetooth 4.2 LE. Επιπλέον το Galaxy A2 Core, έχει 3.5mm jack για ακουστικά και ραδιόφωνο, ενώ η μπαταρία είναι 2,600mAh.

Η τιμή του νέου smartphone της Samsung, είναι 68 ευρώ και μένει να δούμε, αν κυκλοφορήσει στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα