Xiaomi MiJia Electric Shaver: “Gadget” ξυρίσματος για τον άνδρα

Techblog.gr

H ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος Xiaomi MiJia Electric Shaver έρχεται να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος στον άνδρα συνδυάζοντας ταυτόχρονα αδιάβροχη προστασία για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και άνετο ξέβγαλμα.

Η Xiaomi MiJia Electric Shaver είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και μπορείτε να την αποκτήσετε με τιμή 33.99 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι “PS0177” (το κουπόνι ισχύει μέχρι 18 Ιουνίου).

Με την πιστοποίηση IP67 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και με βρεγμένα χέρια αμέσως μετά το ντους

για μία ολοκληρωμένη περιποίηση. Με ένα γρήγορο ξέβγαλμα κάτω από το βρύση έχετε ξεμπερδέψει με τον καθαρισμό της μηχανής και είστε πανέτοιμοι για δράση. Επίσης, είναι σχεδιασμένη να προσφέρει ομοιόμορφο ξύρισμα σε στεγνή ή βρεγμένη επιδερμίδα.

H αδιάβροχη ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος MiJia Electric Shaver διαθέτει σύστημα τριών κεφαλών με διπλές λεπίδες και διπλά μαχαίρια, καθώς και δυνατότητα περιστρεφόμενης κίνησης των ξυραφιών κατά 360 μοίρες, η οποία κάνει πανεύκολη τη διαδικασία ξυρίσματος ακόμη και στις πιο δύσκολες γωνίες του προσώπου χωρίς να αφήσει κανένα απολύτως ίχνος!

Η νέα ξυριστική μηχανή MiJia Electric Shaver είναι εξοπλισμένη με μοτέρ της ιαπωνικής εταιρείας MABUCHI MOTOR και έχει ταχύτητα κοπής 3,9 m/s για γρήγορο και βαθύ ξύρισμα. Η ηλεκτρική μηχανή προσφέρει μάλιστα λειτουργία δύο σταδίων για χρήστες με κανονικά ή πυκνά γένια και έχει επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύσει αυτόματα τη λειτουργία χρήσης για το επόμενό σας ξύρισμα.

Η ξυριστική μηχανή της Xiaomi υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης! Πέντε λεπτά στην ειδική βάση φόρτισης μέσω θύρας USB αρκούν για πετύχετε το τέλειο ξύρισμα. Η πλήρη φόρτιση της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας της ολοκληρώνεται σε 2 ώρες και προσφέρει συνολική λειτουργία 60 λεπτών που επαρκούν για 30 ολοκληρωμένα ξυρίσματα.

Η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή προσφέρει λειτουργία κλειδώματος ταξιδίου που αποτρέπει οποιαδήποτε τυχαία εκκίνηση όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης, διαθέτει ειδική ένδειξη LED που θα σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να καθαριστεί η κεφαλή λόγω συσσώρευσης τριχών ή σε περίπτωση που πάθει κάποια βλάβη.

Η Xiaomi MiJia Electric Shaver είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και μπορείτε να την αποκτήσετε με τιμή 33.99 ευρώ χρησιμοποιώντας το κουπόνι “PS0177” (το κουπόνι ισχύει μέχρι 18 Ιουνίου). Το πακέτο αγοράς περιλαμβάνει εκτός από την ξυριστική μηχανή, τη βάση φόρτισης, τη βούρτσα καθαρίσματος και το εγχειρίδιο χρήσης.

Sponsored

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα