Xiaomi 8H Milan: Έξυπνο ηλεκτρικό κρεβάτι που υποστηρίζει φωνητικές εντολές

Techblog.gr

Η Xiaomi είναι γνωστό ότι διαθέτει αρκετές θυγατρικές και ασχολείται με την ανάπτυξη και παραγωγή ποικίλων προϊόντων. Αυτή τη φορά η εταιρεία δεν ασχολήθηκε με κάποιο μικρό gadget ή smartphone, αλλά δημιούργησε το έξυπνο κρεβάτι Xiaomi 8H Milan Smart Electric Bed.

Χαρακτηριστικά, τιμή και διαθεσιμότητα

Ο έλεγχος του Xiaomi 8H Milan πραγματοποιείται μέσω κουμπιών αλλά και φωνητικών εντολών. Το έξυπνο κρεβάτι μπορεί να αλλάξει την κλίση του στρώματος στην επιθυμητή γωνία. Η εταιρεία διαφημίζει ιδιαίτερα τον ύπνο υψηλής ποιότητας που προσφέρει και τονίζει ότι χάρη στις δυνατότητες προσαρμογής που διαθέτει προσφέρει βελτιωμένη άνεση και ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

Το Xiaomi 8H Milan είναι εφοδιασμένο με μηχανισμό διπλού κινητήρα που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ανεξάρτητα το άνω και κάτω μισό του κρεβατιού. Επιπλέον, η πλάτη του έξυπνου κρεβατιού μπορεί να ρυθμιστεί σε κλίση από 0 έως 60 μοίρες, ενώ το κάτω μέρος μπορεί να ανυψωθεί μέχρι τις 30 μοίρες.

Μάλιστα, το κρεβάτι έχει και τέσσερις προεπιλεγμένες λειτουργίες, η πρώτη διατηρεί το στρώμα πλήρως επίπεδο, η δεύτερη αποτρέπει το ροχαλητό, μετά έχουμε τις λειτουργίες ανάγνωσης και θέασης, ενώ τελευταία είναι η λειτουργία μηδενικής βαρύτητας.

Το Xiaomi 8H Milan είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής ίνες γυαλιού και κράμα χάλυβα. Χάρη στην κατασκευή του, το πλαίσιο είναι ανθεκτικό στην άσκηση υψηλής πίεσης και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή εφελκυσμού.

Ολόκληρη η κατασκευή του έξυπνου κρεβατιού αντέχει βάρος έως 1.000 κιλά, ενώ είναι χωρισμένο σε πέντε τμήματα τα οποία κατανέμουν ομοιόμορφα το βάρος του σώματος. Η εταιρεία εγγυάται ότι το σύστημα του κρεβατιού θα λειτουργεί σωστά για δέκα χρόνια.

Τέλος, το Xiaomi 8H Milan είναι καλυμμένο από ένα μοναδικό φιλικό προς το περιβάλλον ύφασμα το οποίο έχει την υφή και τη λάμψη του δέρματος. Το συγκεκριμένο υλικό είναι πιο ισχυρό από το δέρμα και δεν χρειάζεται ο χρήστης να ανησυχεί μήπως και το καταστρέψει, τουλάχιστον σε συνθήκες καθημερινής χρήσης.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 3 Δεκεμβρίου, η τιμή του αναμένεται να κυμαίνεται στα 1.999 Yuan ή περίπου 260€, ενώ δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν οι αποστολές.

Keywords
Τυχαία Θέματα