Samsung Galaxy S11+: Δεν θα έχει χαοτικό module καμερών

Techblog.gr

Τα πρώτα renders των επερχόμενων flagships της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας αποκάλυψαν ένα ορθογώνιο module, παρόμοιο με αυτό των iPhone 11 και Pixel 4, σαφώς πιο μεγάλο. Επιπλέον, οι αισθητήρες στο module του Samsung Galaxy S11+ είναι τοποθετημένοι κάπως άναρχα και άκομψα.

Πώς θα είναι το module των καμερών

Ο γνωστός leaker IceUniverse σχολίασε στο Twitter

το module του Galaxy S11+, τη διάταξη των καμερών και τα λάθη που παρουσιάζουν τα renders που κυκλοφόρησαν.

Αρχικά, ο leaker αναφέρει ότι όλες οι κάμερες με δυνατότητα 5x οπτικού ζουμ έχουν τετράγωνο σχήμα, για να επιτυγχάνεται καλύτερη είσοδος του φωτός. Όπως εύστοχα αναφέρει και ο ίδιος, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στα renders του Samsung Galaxy S11+.

Έπειτα, ο IceUniverse αναφέρει ότι η διάταξη των καμερών είναι λανθασμένη. Τονίζει ότι στο πραγματικό  Galaxy S11+ οι κάμερες θα είναι καλύτερα τοποθετημένες και όχι τόσο άναρχα. Κάτι το οποίο βγάζει απόλυτο νόημα, διότι οι κατασκευάστριες προσπαθούν πάντα να δημιουργούν συμμετρικές διατάξεις ειδικά στα module των καμερών.

Όπως και να έχει, απέχουμε αρκετά από την παρουσίαση των Samsung Galaxy S11. Οπότε, μέχρι τότε θα δούμε πολλά leaks, φήμες και αναφορές. Βέβαια, αν όλα ακολουθήσουν τη συνήθη πορεία τους, ενδεχομένως θα ξέρουμε τα πάντα για τα smartphones πριν μας τα αποκαλύψει η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα