Xbox Game Pass: Η Microsoft φέρνει τη συνδρομή στα PC και θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στην E3

Techblog.gr

Στη φετινή E3, η εκδήλωση τύπου της Microsoft δεν θα αφορά αποκλειστικά τις κονσόλες, αφού η εταιρεία θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες μαζί μας για το Xbox Game Pass και την κυκλοφορία του σε υπολογιστές.

Η Microsoft δήλωσε ότι η έκδοση του Game Pass θα διαφέρει στους υπολογιστές

διότι σχεδίασαν την υπηρεσία ειδικά για τις ανάγκες των PC gamer και PC game developers. Παρ’ όλα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά θα μείνουν τα ίδια. Στη συνδρομητική υπηρεσία θα υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 100 παιχνίδια, από εκδότες όπως οι Sega, Paradox, Bethesda, Deep Silver και Devolver.

Πληρώνοντας σε μηνιαία βάση τη συνδρομής θα αποκτάμε πρόσβαση σε όλους τους τίτλους. Νέα παιχνίδια θα προστίθενται κάθε μήνα, ενώ οι νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών της Microsoft θα γίνονται άμεσα διαθέσιμες.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ούτε το κόστος του Game Pass για υπολογιστές ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ωστόσο, όπως και στο Xbox Game Pass έτσι και σε αυτή τη συνδρομή θα έχουμε 20% έκπτωση όταν αγοράζουμε τίτλους που είναι στη βιβλιοθήκη του Game Pass, και 10% έκπτωση στα DLC αυτών των τίτλων. Να σημειώσουμε όμως ότι η έκπτωση ισχύει μόνο αν αγοράσουμε τα παιχνίδια από το Microsoft Store.

Keywords
Τυχαία Θέματα