Windows Phone 8 GDR3, Διαρροή χαρακτηριστικών

Πληροφορίες για τις αλλαγές και τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows Phone 8 GDR3 (General Distribution Release 3) ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μαζί με πληροφορίες για το firmware που θα διαδεχθεί το «Amber» της Nokia, και έχει την ονομασια «Bittersweet

shimmer».

Εκτός από την υποστήριξη οθονών ανάλυσης 1080p καθώς και πιο προηγμένων chipsets (όπως Qualcomm Snapdragon 800), η έκδοση GDR3 των Windows Phone φέρνει υποστήριξη σε τρία μεσαίου μεγέθους ή έξι μικτού μεγέθους tiles ανά γραμμή για συσκευές που διαθέτουν ανάλυση WXGA (1280×768 pixels) ή υψηλότερη. Αυτό σημαίνει, ότι συσκευές όπως τα Lumia 920, Lumia 925, Lumia 928 και Lumia 1020 θα λάβουν την σχετική ενημέρωση, μαζί με το HTC 8X.

Στον task manager επίσης, οι εφαρμογές θα κλείνουν με ένα πάτημα του «X» και όχι με swiping όπως γίνεται στο Android ή στο iOS 7. Προσφέρεται δυνατότητα ρύθμισης της ηχητικής ειδοποίησης για τα μηνύματα, τα email, της υπενθυμίσεις κ.ά. Επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει να αποστείλετε συννημένα αρχεία Office στα emails σας. Ακόμα θα υπάρχει κλείδωμα/ ξεκλείδωμα του προσανατολισμού της οθόνης, μαζί με ένα νέο Driving Mode.

Για το Bittersweet shimmer firmware της Nokia δεν έχουν μαθευτεί πολλά, ωστόσο διέρρευσε ότι στην Glance Screen θα μπορούν να φαίνονται οι ειδοποιήσεις που φαινονται και στην οθόνη κλειδώματος. Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης και άλλου χρώματος, πέρα του κόκκινου για το Night Mode της Glance Screen ενώ αναμένεται πολλές εφαρμογές να ανανεωθούν με νέες λειτουργίες και εμφάνιση όπως τα Nokia Camera και Storyteller.

Keywords
Τυχαία Θέματα