Vivo NEX 3: Σκίτσο αποκαλύπτει τριπλή πίσω κάμερα με κυκλικό module

Techblog.gr

Η Vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο smartphone της σειράς NEX, που δεν είναι άλλο από το Vivo NEX 3. Πρόκειται για μία συσκευή με ξεχωριστό σχεδιασμό, όπως άλλωστε όλα τα NEX, και ενδεχομένως το πρώτο πραγματικά all-screen smartphone.

Πρόσφατα, ο Product Manager της Vivo, Li Xiang, δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μπροστινό πάνελ της συσκευής. Αυτή τη φορά ο Xiang κοινοποίησε ένα σκίτσο που αποκαλύπτει το σκεπτικό πίσω από τον σχεδιασμό του Vivo NEX 3, και φαινομενικά το τελικό design.

Το

σκιτσο επιβεβαιώνει την Waterfall Screen η οποία θα προσφέρει στο Vivo NEX 3 100% αναλογία οθόνης προς σώμα. Επίσης, η συσκευή μοιάζει να είναι ιδιαίτερα λεπτή και στην οθόνη δεν υπάρχει κάποιο notch ή punch hole, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Vivo θα χρησιμοποιήσει under-display κάμερα.

Στο σκίτσο φαίνεται η μία μόνο πλευρά της συσκευής, και κατά πάσα πιθανότητα είναι η κάτω. Στην πλευρά αυτή βλέπουμε κάποιο ηχείο, ίσως τη θύρα ακουστικών, και το μικρόφωνο. Βέβαια αυτό προϋποθέτει το ότι η Vivo έχει τοποθετήσει τη θύρα φόρτισης στην άλλη πλευρά.

Ενδιαφέρον είναι το κυκλικό module της τριπλής πίσω κάμερας, κάτι που δεν βλέπουμε για πρώτη φορά, το οποίο φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό του καντράν των μηχανικών ρολογιών.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του smartphone, αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη, αναμένεται να έχει τον Snapdragon 855+, in-display fingerprint scanner, υποστήριξη 5G και μπαταρία με τεράστια χωρητικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα