Η απάντηση της Apple για την αντικατάσταση της μπαταρίας

Techblog.gr

Την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησε μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία όσοι αντικαταστήσουν την μπαταρία των iPhone τους σε κάποιο third-party κατάστημα ή με μία μη αυθεντική δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την Battery Health λειτουργία των smartphone.

Πέντε ημέρες αργότερα, η Apple απάντησε επίσημα στο θέμα λέγοντας ότι:

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα

για εμάς και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι κάθε αντικατάσταση μπαταρίας γίνεται σωστά. Υπάρχουν περισσότερα από 1.800 εξουσιοδοτημένα καταστήματα που παρέχουν service υπηρεσίες στις ΗΠΑ, ώστε οι πελάτες να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές επισκευές. Τον προηγούμενο χρόνο παρουσιάσαμε ένα νέο feature ώστε να ενημερώσουμε τους χρήστες για το αν η μπαταρία εγκαταστάθηκε από έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό οποίος ακολουθεί την διαδικασία επισκευής της Apple. Αυτή η πληροφορία μας βοηθάει να προστατέψουμε τους πελάτες μας από μπαταρίες οι οποίες έχουν υποστεί ζημιά, έχουν κακή ποιότητα ή έχουν χρησιμοποιηθεί και πιθανόν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του. Αυτή η ειδοποίηση που παρέχουμε δεν επηρεάζει την χρήση των smartphone.

Όπως σας ενημερώσαμε και στο προηγούμενο άρθρο, φυσικά η λειτουργία των iPhone δεν επηρεάζεται απλά θα πρέπει ο χρήστης να συμβιβαστεί με αυτήν την πληροφορία που θα εμφανίζεται στις Ρυθμίσεις, παρόλο που η μπαταρία μπορεί να είναι αυθεντική.

Keywords
Τυχαία Θέματα