Umidigi A7S: Entry-level πρόταση με ενσωματωμένο θερμόμετρο υπερύθρων

21:55 2/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Με την πανδημία του COVID-19 να έχει αλλάξει τις ζωές μας, πολλές φορές οι εταιρείες ψάχνουν τρόπο για να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες μας. Αυτό φαίνεται να κάνει και η Umidigi, η οποία παρουσίασε το πρώτο της smartphone για όσους φοβούνται και θέλουν να μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία τους.

Το Umidigi A7S είναι μία entry-level συσκευή, με οθόνη LCD 6,53 ιντσών ανάλυσης HD+ με μικρά περιμετρικά bezel (πέραν του chin στο κάτω μέρος) και notch τύπου waterdrop, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα

των 8MP. Στο εσωτερικό του A7S βρίσκουμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή ΜT6737 της MediaTek, χρονισμένο στα 1.25GHz, συνοδευόμενο από 2GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης. Επίσης, τρέχει την έκδοση Android Go 10.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας, το οποίο αποτελείται από κύριο αισθητήρα 13MP με f/1.8, 8MP ultra-wide με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και 2MP αισθητήρα βάθους. Το ξεχωριστό στοιχείο της συσκευής είναι το θερμόμετρο δίπλα από την κάμερα, το οποίο πρόκειται για θερμόμετρο υπέρυθρων, άρα δε χρειάζεται επαφή με το άτομο που θα θέλει κάποιος να εξετάσει, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό πλήκτρο για άνοιγμα του θερμομέτρου.

H μπαταρία του Umidigi A7S ανέρχεται στα 4.150mAh με φόρτιση 5W μέσω USB-C. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και διαθέτει και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει το Umidigi A7S στη τιμή των 70 δολαρίων μπορεί μέχρι της 21 Σεπτεμβρίου, όπου τελειώνει και η περίοδος προπαραγγελιών. Μετά την εν λόγω ημερομηνία η συσκευή θα πωλείται έναντι 100 δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα