LG Wing: Ανακοινώνεται επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου

16:06 2/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Μπορεί να έχουμε δει αρκετά περίεργα σχέδια σε foldable και rollable συσκευές, όμως η LG απέχει από την εν λόγω τεχνολογία οθόνης, μένοντας επικεντρωμένη στην κυκλοφορία των Dual Screen προτάσεων της. Πάνω σε αυτό το concept ανέπτυξε και το επόμενο της smartphone, αν και ίσως πήγε το concept του Dual Screen

λίγο μακριά.

Η LG θα ανακοινώσει το LG Wing στις 14 Σεπτεμβρίου, κάτι που μαθαίνουμε μέσα από το teaser video της συσκευής με τίτλο “Discover the Unexplored”. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι η εν λόγω συσκευή θα είναι η πρώτη της σειράς Explorer Project, η οποία θα επικεντρωθεί στην κυκλοφορία νέων form-factors με καινοτόμο σχεδιασμό, ενώ συσκευές όπως το LG Velvet θα είναι μέρος της σειράς Universal Line, η οποία θα επικεντρωθεί στην κάλυψη των αναγκών των απλών καταναλωτών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με τη μηχανή αναζήτησης Naver, όπως επίσης με τις streaming πλατφόρμες Tubi και Ficto, για την ανάπτυξη νέων εμπειριών στις συσκευές της σειράς Explorer Project. Μία ακόμη συνεργασία της LG είναι με τη Qualcomm Technologies, ώστε να φέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις στη νέα σειρά συσκευών της εταιρείας. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι μας ετοιμάζει η LG για το μέλλον και ποιες μοναδικές λειτουργίες έχει σκεφτεί για το περίεργο της concept.

LG Wing: Ανακοινώνεται επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα